OPHELIAS BRYGGA

Vilken fantastisk bostad Magnolia Bostad har producerat i Oceanhamnen.

Stora panoramafönster klär in vardagsrum och matplats, medan sovrum samt kontor på andra våningen har en mysig innergård att blicka ut mot. 

Vi valde våriga toner i ljusgult och grönt, det skapade en varm känsla i hela lägenheten. Självklart använde vi också våra basfärger, i detta fallet blev det grått och inslag utav trä.

Vardagsrummet fylldes upp på bästa sätt, med en stor plats för umgänge men även yta till förvaring. Matplatsen som angränsar till vardagsrummet fick ett stort matbord med 6 stolar, men med plats för fler. Här vill man ha stora middagar och samtidigt titta ut mot Ophelias Brygga.

På övre plan skapade vi två sovrum och ett kontor, samt en läshörna. Tonerna följde även med på ovanvåningen för att knyta samman. Tacksamt att arbeta med två toner, då är det enklare att lägga fokuset på vissa färger i rätt rum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Våningen & Villan
Dagar på marknaden:

SMUGGLARGRÄND 1

Vårt fjärde projekt i Oceanhamnen.
Med samma säljare som i vårt första projekt här, dessutom med en försäljningsökning på 130.000kr!

Roligt att kunderna var så nöjda att dem valde att anlita oss åter igen inför försäljning. Vi gjorde ett upplägg där kunderna tillsatte en del utav möblerna men vi band ihop helheten och tillsatte allt ifrån textil och växtlighet till dem lite mindre detaljerna.

I och med att vi redan arbetat med samma set utav matbord och stolar, samt en färgglad fåtölj i förra projektet valde vi att framhäva dessa och objektet på ett nytt sätt. Vi tillsatte därför lite varmare toner i soffan samt sängen och bröt på så vis stilen ifrån förra lägenheten. Denna bostad fick även in tavelramar i trä och det lyfte ytterligare.

Varmare toner tycker vi är viktigt när man kommer till en nyproduktion, alla väggar är oftast vita och det är därför bra att byta med en mer ombonad ton, i detta fallet orange/rost som passade så fint till grunden som var i grön/grå ton.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Dagar på marknaden: 10 dagar
Slutpris: 130.000kr över utgångspriset

SMUGGLARGRÄND 3

Vårt andra projekt i Oceanhamnen.

Tillsammans med Serneke har vi skapat detta fantastiska resultat i nybyggda Oceanhamnen.
Vi fick möjligheten att styla upp penthouse-lägenheten i byggnad 3. Uppdragsgivaren hade en tydlig bild samt moodboard på projektet. En modern känsla, där vi föreslog att blanda in varmare toner och det blev en perfekt match.

Varma toner fick mjuka upp det annars stela och moderna i lägenheten. Det orangea teglet kring uteplatsen fångade verkligen upp vår känsla både inne och ute. Vi skapade två sovrum, en matplats i samband med köket och en trevlig soffgrupp med fåtölj och soffa med utsikt mot havet.

Havet som i detta projekt verkligen omsluter byggnaden, så häftig känsla.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

ÅDALSVÄGEN 31

Även snabb försäljning på detta trevliga hus i Ängelholm.

Här har vi hjälpt till med en ”piff-styling”, de stora möblerna tillhör kunderna och vi har tillsatt stylingprodukter för att höja alla rummen. Textil, växtlighet och en ombonad känsla var vad vi var ute efter. Kunderna i sig hade en fantastisk grund att arbeta utifrån. Många utav detaljerna kommer ifrån vår butik och vi kan bara uppskatta när dessa produkter finns till hands för oss.

Så roligt att se slutresultatet. Här nedan kan ni också njuta utav det:

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Dagar på marknaden: ca 1 månad

SÖDRA KYRKOGATAN 18D

Nyproducerat hus vid ån i Ängelholm.

Så trevligt bostad, nära till stan och till lugnet utanför fönstret. Här ville vi arbeta med utsikten och vattnet precis utanför, vi valde därför att minimera grönskan inne och göra bostaden precis så modern som den faktiskt är.

Stilrent blev det i vardagsrummet, raka linjer och klassiska färger. Mörka tavlor för att markera det ljusa rummet som besatt så mycket ljusinsläpp. Matbordet ställdes utifrån köksön, en rolig kombination som blev möjlig då kyl & frys var stationerad i mitten utav köket. Med hjälp utav väggen (baksidan till kyl & frys) kunde vi enkelt placera matbordet och dela av dem två rummen tydligt.

På det övre planet skapade vi ett sovrum och ett kontor. Här uppe fanns även ett allrum och där fick vi både in soffa, fåtölj och dagbädd – inte illa och absolut en viktig plats i huset. Det var extra viktigt för oss att visa på att det finns god plats även här uppe.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

SÖDRA STORGATAN 19

words

Vilket trevligt projekt vi fick avslutat i förra veckan!

Denna bostad ligger på Södra Storgatan 19, mitt i stan samtidigt som man har en egen oas i form utav grönska och uteplats på innergården. En riktigt trevlig känsla la sig över denna totalrenoverade bostadsrätt.

Här utnyttjade vi träslag tillsammans med mörkare möbler, vilken effekt det blev. Alla dessa öppna ytor och fönster skapade en tacksam rymd i hela bostaden. Vi använde oss utav mycket grönt i form utav snitt, fönsterkarmarna var något mindre och vi fick hela tiden tänka utanför boxen för att få ihop tråden och den grönskan vi önskade.

På ovanplan gjorde vi ett ”Master” sovrum som verkligen fick en harmonisk känsla över sig. I det andra rummet på övre plan gjorde vi ett kontor med ett runt bord, vi bröt lite mot det traditionella och det gav verkligen effekt.

Nu önskar vi säljaren och mäklaren all lycka till med försäljningen. 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

SMUGGLARGRÄND 3

Vårt första projekt i Oceanhamnen.

Spännande att få arbeta i dessa nybyggda kvarter. Vårt första projekt blev en 2:a där vi gjorde en halvstyling åt kunderna. Vi behöll den befintliga färgskalan som kunderna redan hade, och tillsatte samt ändrade om för att få fram lägenhetens fulla potential.

Modernt var självklart ett utav våra ledord i denna nybyggda bostad. 

Kunderna hade sedan tidigare en grön/blå ton som var behaglig i nyansen och därför höll vi kvar vi denna, vi tillsatte mörkare textilier i sovrummet. Men valde även att bryta av med vita gardiner för att skapa en balans i det hela.

Verkligen trevligt att se bilderna på detta projekt, och ska bli så roligt att få se resultatet.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: 17 dagar

GRÖNEGATAN 17

 

Här har vi hjälpt boende kunder med det sista i deras bostad inför fotografering och försäljning.

Kunderna hade en trevlig grund i bostaden vilket passade perfekt för vår kompletterande styling.
Vi hjälpte till att tillsätta det där extra medan kunderna dagarna innan hjälpte oss genom med att tömma större delar utav bostaden. Ett perfekt samarbete för att skapa det perfekta hemmet inför försäljning. Helt rätt väg att gå för att få till det sista.

Vi bäddade upp i nya toner, tillsatte växter i alla dessa former, ändrade om och förnyade för att skapa en helt ny känslan. Och visst blev det en skillnad! Vi tonade även ner färgvalen för att hålla en röd-tråd igenom hela bostaden.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Dagar på marknaden:

 

HÄLSOVÄGEN 11

Vi älskar när vi får kvitto på snabb försäljning, och vågar säga att stylingen påverkar resultatet. En ökning med 150.000 kr är dessutom inte dumt för säljaren i detta fallet.

Då vi gjorde två stylingar i samma byggnad, för samma kund. Var vi vid första anblick överens om att presentera lägenheterna på helt olika sätt. Denna lägenhet tog form i en mycket modernare och rakare stil. På så sätt kunde vi enkelt hitta målgrupper till dem båda lägenheter, förresten: vi nämnde kanske inte att båda lägenheterna blev sålda inom 6 dagar? Helt fantastiskt!

Här valde vi rolig och unik konst, öppna ytor samt matplats för större sällskap. Sovrummet i denna lägenhet är också aningen större vilket gav oss möjligheter för att tillsätta något mörkare textilier, vilket bara gynnades lägenheten och stilen därtill.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Dagar på marknaden: 6 dagar / + 150.000 kr över utgångspris

HÄLSOVÄGEN 11

Vi älskar när vi får kvitto på snabb försäljning, och vågar såklart nämna att stylingen påverkar resultatet. En ökning ifrån utgångspriset dessutom.

Här valde vi en vårig och härlig färgskala, mot tegelväggen som bevarats blev det riktigt schysst att plocka in varmare toner i samma skala. Ett mindre sovrum men desto större allmänna ytor.

Vi plockade in en beige soffa, men bröt att med en rödaktig matta. Växterna fick hämta upp mer färg, men vi använde också snitt i grundfärgen – alltså orange/rött. Det skapade en sammanhållning i hela bostaden. Sovrummet bäddades upp med ljusare toner, då rummet var i något mindre format. Lampa ifrån Soluppgången tillsattes och gav ett mjukt sken.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Dagar på marknaden: 4 dagar