KULLAGATAN 38B

Vår fjärde lägenhet till salu via Bjurfors Helsingborg. 3/4 är nu sålda, snabbt dessutom! Så roligt när man kan visa upp dessa lägenheter med vår hjälp och sedan få en snabb försäljning, vi kan bara gratulera.

Denna etagelägenhet besitter en trevlig planlösning, sovrum på övre plan där vi även fick in en skrivbordsdel. Perfekt att utnyttja platsen när man för en gångs skull har den i ett sovrum. Vi valde att dela av rummet något då det fanns en skorsten igenom rummet. Alltså blev den inre delen tilldelad säng och en mer ”sovrumskänsla” medan den andra fick fåtölj, förvaring och kontor.

Nedre plan har en rymlig hall, ett ljust och modern kök samt ett mindre vardagsrum. Här placerade vi soffan mot kortsidan men utnyttjade ändå rummet till fullo med hjälp utav fåtöljer och förvaringsmöjligheter.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

DALHEMSVÄGEN 53B

Första gången vi stylar för denna nya mäklarbyrå i stan, Svenska Mäklarhuset Helsingborg. Så roligt att mäklarna valt att ta användning utav oss när det behövs styling i området.

Självklart var det kunden i första hand som vi arbetade åt, men vi är så tacksamma för hänvisningar som leder till fina samarbeten. 

En ljus och nyrenoverad lägenhet på Dalhem står här redo att säljas. Nyrenoverat kök, med ljusinsläpp från två vädersträck gav hela lägenheten ett lyft. Ägarna hade valt att måla väggarna i en enkel vit ton, detta underlättar dels för nästa köpare men också för oss när vi skulle sätta stilen här.

I och med att vi hade genomgående vita väggar i bostaden, vågade vi oss på att slänga in lite mörkare möbler. Dels soffan men också schäslongen och soffbordet gick i mörka toner. För att förhöja den nyrenoverade känslan tillsatte vi massa grönt i form utav växtlighet. Det hjälpte alla rum att bli ”top”. Sovrummen fick också dem lite mörkare inslag i form utav möbler och textilier.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Helsingborg 
Dagar på marknaden:

KULLAGATAN 40C

Vågar säga det, men vilken fantastisk lägenhet!

Älskar denna lilla pärla mitt på Kullagatan. Markplan på en innergård med fantastiska fönster och ljusinsläpp. Visserligen bara en 1:a, men med några dagar på marknaden är det redan budgivning. Så det var visst inte bara vi som blev förtjusta utav denna lägenhet.

Även om det är en etta så finns det rymligt med plats, vi lyckades få till ett större bord med plats för flera i köket. Samtidigt som vi prioriterade och fick plats med en rymlig soffa och säng i ”allrummet”. Förvaring fanns det gott om och dessa arbetade vi in stilen vi satt på lägenheten.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: 2 dagar

KULLAGATAN 38A

Oj så snabbt denna lägenhet blev såld, det är fantastiskt roligt och ett litet kvitto på att både bostaden och vår styling var ”på top”.

Det är verkligen en trevlig lägenhet och vissa delar i lägenheten har stora fönster, medan andra delar i lägenheten har lite mindre ljusinsläpp. Så här var det extra viktigt att tänka till kring vilka material och färgval vi gjorde. I med lite mörkare rummen arbetade vi mer med ljusa möbler, medan vi i dem andra rummen vågade oss på lite mörkare toner.

Sovrummet blev en favorit ifrån min sida, vi valde en rostfärgad matta och denna satte stilen på hela sovrummet. Även vid matplatsen tog vi in i rostfärgad matta för att knyta samman lite.

Kolla in bilderna här nedan.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: 3 dagar

KULLAGATAN 40A

Trevlig lägenhet mitt i stan, i modern stil men med klassiska sekelskiftes inslag i grunden.

Verkligen ett roligt projekt att få styla denna trevliga lägenhet. Bra med ljusinsläpp ifrån två håll, dessutom stora fönster som gjorde lägenheten väldigt pampig.

Ett större sovrum som stylades upp i tonerna utav beiget och grått, många kuddar och en härlig ombonande matta gjorde att detta rum kändes väldigt varmt och skönt. Helt rätt väg att gå, speciellt när det är ljusa väggar och stora fönster. Självklart arbetade vi också med gardiner, detta adderade också en mer mjuk känsla i rummet.

Vardagsrum samt matplats gick även dessa i samma toner, vi prioriterade ett coolt bord med plats för många. Samma tänkte vi i vardagsrummet, här fick vi in både soffa, fåtöljer samt en stol. Alltid viktigt att visa på den plats som finns i bostäderna vi stylar.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: 27 dagar

S:T CLEMENS GATAN 34

Nytt, modernt och en tavelvägg.
Ledordern i denna styling för Bjurfors Helsingborg.

På denna adress har vi tidigare stylat, dock inte denna lägenhet men dem påminner mycket om varandra. Enkel planlösning och två sovrum. Köket och matplatsen knyts samman med vardagsrummet där man även hittar utgång till balkongen. En genomgående stil som alltid, mörkare möbler då det är en lägenhet med bra ljusinsläpp och då vågar man gå all in i denna färgskala.

Blev så hemtrevligt och snyggt med dessa mörka detaljer som bryter. Tavlorna är även dem med moderna uttryck och det för över känslan till lägenheten. Självklart fick barnrummet ha rosa inslag, det ska kännas som rätt känsla i alla rum och här tyckte vi inte vi kunde arbeta med dem svarta detaljerna. Även i sovrummet har vi svarta detaljer, men inte på dem större möblerna, och här för att man vill ha fram en annan känsla där man ska uppleva lugn i detta rum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

HÖVITMANSGATAN 4A

Återigen är vi på denna härliga adress, i det trevliga VILLA ATENO huset.

Denna gången fick vi chansen att styla en 4:a högst upp. Så bra planlösning med genomgående rum på första plan och sedan sovrum på övre plan. Yes, ni läste rätt. Två plan i denna lägenhet.

Vi plockade in mycket naturinslag i denna styling, ljusa toner för att matcha upp med dem grå väggarna. Färgskalan blev enkel men också klassisk. Vi plockade in roliga detaljer i trä och växtlighet och det gav känslan för hela lägenheten.

Sovrummen blev väldigt mysiga, stora ytor även här och dessutom en heltäckningsmatta på hela ovanplan. Redan där blir det väldigt ombonat, men självklart löpte vi linan ut och jobbade ännu mer med textilier i dessa rum för att göra det mysigt och hemtrevligt.

Nu önskar vi Valvet lycka till med försäljning utav denna lägenhet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

SAFIRVÄGEN 3

Vårt tredje och senaste samarbete med denna kund, så roligt att dem åter igen valt att använda sig utav oss. Här har vi ett näst in till totalrenoverat hus, ett väldigt trevligt projekt att arbeta med.

Vi valde en modern och sammanhållande stil igenom alla rum, dels för att knyta samman dem öppna ytorna men också för att ge kunden en enkel övergripande bild utav huset. Vardagsrum och matplats fick mycket grå toner men dessa mjukades upp med ett par häftiga matstolar i trä, vi plockade även in trädetaljer i resterande delar utav det stora rummet.

Sovrummen blev häftiga genom att plocka in lite färg för att få in rätt känsla i tillexempel det ena barnrummet, kolla in bilderna här nedan och lämna gärna en kommentar.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

KULLAGATAN 56 B

words

Vilket roligt projekt vi fått chansen att arbeta med. 

Denna bostad har inte varit en bostadslägenhet tidigare och det var därför extra roligt att sätta tänderna i detta, dessutom är det mycket väl valda material och en tydlig bild redan vid ombyggnationen och det gav oss en bra bild redan vid första besöket.

Lägenheten fick toner i mörkt samt lite oranget för att binda ihop med den häftiga tegelväggen och koppardetaljerna som tillsats redan innan vi påbörjade projektet.

Sovrummet blev så mysigt när vi la in heltäckningsmatta efter samråd med projektledaren, wow vilken lyxig känsla den bidrog med. Vi ville ha öppna ytor men samtidigt var det väldigt viktigt för oss att få till en stor umgängesyta samt ett större matbord för trevliga middagar.

Kolla in projektet och lämna gärna en kommentar på vad ni tyckte! 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

KARL X GUSTAVS GATA 24A

Känner ni igen denna? Det gör vi, i Oktober förra året stylades denna upp inför försäljning. Nu ska kunden flytta pga jobb, och vi fick därför chansen att göra en piffstyling.

Så roligt att gå in i ett objekt där man redan stylat, men med helt nya förutsättningar då det är kundens möbler vi arbetar med. Här höll vi kvar i den enkla färgskala som fanns, grått och svart mot dem vita väggarna. Men vi var noga med att få in båda växter och textilier.

Den blev en helt ny och ombonad lägenhet efter att vi flyttat runt på en hel del möbler. Kunde i sin tur var väldigt nöjd och vi önskar lycka till med försäljningen.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: