S:T CLEMENS GATAN 34

Nytt, modernt och en tavelvägg.
Ledordern i denna styling för Bjurfors Helsingborg.

På denna adress har vi tidigare stylat, dock inte denna lägenhet men dem påminner mycket om varandra. Enkel planlösning och två sovrum. Köket och matplatsen knyts samman med vardagsrummet där man även hittar utgång till balkongen. En genomgående stil som alltid, mörkare möbler då det är en lägenhet med bra ljusinsläpp och då vågar man gå all in i denna färgskala.

Blev så hemtrevligt och snyggt med dessa mörka detaljer som bryter. Tavlorna är även dem med moderna uttryck och det för över känslan till lägenheten. Självklart fick barnrummet ha rosa inslag, det ska kännas som rätt känsla i alla rum och här tyckte vi inte vi kunde arbeta med dem svarta detaljerna. Även i sovrummet har vi svarta detaljer, men inte på dem större möblerna, och här för att man vill ha fram en annan känsla där man ska uppleva lugn i detta rum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

HÖVITMANSGATAN 4A

Återigen är vi på denna härliga adress, i det trevliga VILLA ATENO huset.

Denna gången fick vi chansen att styla en 4:a högst upp. Så bra planlösning med genomgående rum på första plan och sedan sovrum på övre plan. Yes, ni läste rätt. Två plan i denna lägenhet.

Vi plockade in mycket naturinslag i denna styling, ljusa toner för att matcha upp med dem grå väggarna. Färgskalan blev enkel men också klassisk. Vi plockade in roliga detaljer i trä och växtlighet och det gav känslan för hela lägenheten.

Sovrummen blev väldigt mysiga, stora ytor även här och dessutom en heltäckningsmatta på hela ovanplan. Redan där blir det väldigt ombonat, men självklart löpte vi linan ut och jobbade ännu mer med textilier i dessa rum för att göra det mysigt och hemtrevligt.

Nu önskar vi Valvet lycka till med försäljning utav denna lägenhet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

SAFIRVÄGEN 3

Vårt tredje och senaste samarbete med denna kund, så roligt att dem åter igen valt att använda sig utav oss. Här har vi ett näst in till totalrenoverat hus, ett väldigt trevligt projekt att arbeta med.

Vi valde en modern och sammanhållande stil igenom alla rum, dels för att knyta samman dem öppna ytorna men också för att ge kunden en enkel övergripande bild utav huset. Vardagsrum och matplats fick mycket grå toner men dessa mjukades upp med ett par häftiga matstolar i trä, vi plockade även in trädetaljer i resterande delar utav det stora rummet.

Sovrummen blev häftiga genom att plocka in lite färg för att få in rätt känsla i tillexempel det ena barnrummet, kolla in bilderna här nedan och lämna gärna en kommentar.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

KULLAGATAN 56 B

words

Vilket roligt projekt vi fått chansen att arbeta med. 

Denna bostad har inte varit en bostadslägenhet tidigare och det var därför extra roligt att sätta tänderna i detta, dessutom är det mycket väl valda material och en tydlig bild redan vid ombyggnationen och det gav oss en bra bild redan vid första besöket.

Lägenheten fick toner i mörkt samt lite oranget för att binda ihop med den häftiga tegelväggen och koppardetaljerna som tillsats redan innan vi påbörjade projektet.

Sovrummet blev så mysigt när vi la in heltäckningsmatta efter samråd med projektledaren, wow vilken lyxig känsla den bidrog med. Vi ville ha öppna ytor men samtidigt var det väldigt viktigt för oss att få till en stor umgängesyta samt ett större matbord för trevliga middagar.

Kolla in projektet och lämna gärna en kommentar på vad ni tyckte! 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

KARL X GUSTAVS GATA 24A

Känner ni igen denna? Det gör vi, i Oktober förra året stylades denna upp inför försäljning. Nu ska kunden flytta pga jobb, och vi fick därför chansen att göra en piffstyling.

Så roligt att gå in i ett objekt där man redan stylat, men med helt nya förutsättningar då det är kundens möbler vi arbetar med. Här höll vi kvar i den enkla färgskala som fanns, grått och svart mot dem vita väggarna. Men vi var noga med att få in båda växter och textilier.

Den blev en helt ny och ombonad lägenhet efter att vi flyttat runt på en hel del möbler. Kunde i sin tur var väldigt nöjd och vi önskar lycka till med försäljningen.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

TURKÖPSVÄGEN 55

Ett stort projekt i Allerum, där kunden byggt upp ett stort hus samt stall, här gav kunden samt Bjurfors oss fri händer att framhäva detta underbara exklusiva hus.

Väldigt roligt projekt med härliga ytor och trevligt träslag som gav oss lite nya toner att arbeta med. Vi ville fortfarande hålla det i enkla toner då det ska andas en viss exklusivitet, men utöver det fick bland annat sovrummet en härlig mörk gul/brun pläd som gjorde pricken över i:et för rummet.

Vi valde också att måla egna tavlor i detta projekt vilket gav huset en unik känsla. Tonerna gick i beiget, svart och vitt men inslag utav snygga trädetaljer. Huset fotograferades även på kvällen och vi tillsatte då extra med mysig belysning för att ge en ombonad känsla.

Kolla in bilderna nedan, och kontakta mäklaren om ni är vidare intresserade.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

SURBRUNNSGATAN 32

Ett trevligt hus i Ramlösa, och här går det snabbt. Inte ens en vecka på marknaden och det är redan budgivning på huset. Det tolkar vi som ett väl utfört jobb, och inte konstigt. I detta projekt hyrde vi både in hjälp utav Trädgårdsmästare och Målare. Allt för att få till ett perfekt resultat.

Ägarna till huset hade redan flyttat, dessutom utomlands och trädgården mitt i sin finaste period såg ut där efter. Självklart slog vi ett slag för att rusta upp den finna ombonade trädgården, och ni ser det fina slutresultatet.

Målare tog vi in för upprustning utav hela 3 sovrum, det var mönstrad tapet och vi kände att alla rummen inte kom till sitt rätta jag. Vi valde vita toner och höll kvar i en gråtonig tapet i ett utav rummen. Efter detta kunde vi skapa en helhet, i detta ljusa och trevliga hus valde vi såklart toner därefter. Enkelt, lite avskalat (i positiv anda) för att få fram huset riktiga charm.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mohv Helsingborg
Dagar på marknaden: BUDGIVNING

GYHULTSVÄGEN 44

Vi har fått chansen att göra ytterligare en visningslägenhet åt PEAB i föreningen VITSIPPAN.

I detta projekt arbetade vi med enklare toner, då väggarna i denna lägenhet var vita. Dock så plockade vi fram trevliga och neutrala färger genom textilier och växter istället.

Med den grå soffan i allrummet, knöt vi samman matbordet som i sin tur anknöt till köket med en mörkgrå bordsduk. Mot det vita stilrena köket bröt denna duk av väldigt bra. En god tanke för att plocka fram köket ännu mer.

Förutom detta rum, hade vi två sovrum som vi arbetade med. Ett blev till ett barnrum och ett till master bedroom som vi valt att kalla det. Sammanhängande till barnrummet fanns en klädkammare och här gjorde vi ett enklare ”lekrum” en perfekt lösning om man vill. Sovrummet blev harmoniskt och höll kvar i dem grå tonerna ifrån allrummet via enklare detaljer så som kuddar.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: PEAB bostad
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

BÄRNSTENSGATAN 5B

Liten mysigt lägenhet på Bärnstensgatan 5B, en 1:a med en liten sovalkov fick en härlig och ljus känsla när vi fick sätta våra tankar och händer i detta projekt.

Köket gick i en matt snygg färg, och vi valde därför att plocka in detaljer i svart i resterande del utav lägenheten. Utöver det tillsatte vi beigea/vita toner med en mix utav mycket grönt. Viktigt att få in grönskan i en mindre lägenhet som denna.

Med en svart fåtölj ifrån Soluppgången knöt vi samman vardagsrumsdelen. Sedan arbetade vi även in mörkare tavlor och detaljer, så som soffbord vid sovalkoven osv, vad tycker ni om denna styling?

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Fastighetsbyrån Helsingborg 
Dagar på marknaden: 28

TRÄDGÅRDSGATAN 21

Vad tycker ni om denna somriga styling i en två mitt i stan och nära till havet? Vi älskar den!

Vilken skillnad vi gjort i denna lägenhet, ägaren hade redan flyttat ut så lägenheten var helt tom och vi hade fria händer. Lägenheten blev ljus och härlig, öppna ytor gjordes ännu öppnare och placeringen utav soffa och säng gjorde att hela lägenheten kom till sin rätta.

Vi valde att hålla kvar i dem ljusa tonerna, men blandade in bland annat stora gröna växter och beigea inslag. Bambustolen blev så himla häftig i detta rum. Med enkla medel förvandlade vi helt enkelt denna lägenhet.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Fastighetsbyrån Helsingborg 
Dagar på marknaden: 3 veckor

KOLLA IN FÖRE&EFTER BILDERNA HÄR NEDAN:

EFTER:

FÖRE: