SOCKERBRUKSGATAN 7B

Ett roligt projekt i Ängelholm, där lägenheten precis blivit renoverad och uppfräschad.

Vi fick ett samtal ifrån kunden som haft lägenheten ute till försäljning några veckor omöblerad, och utan vidare avslut. Kunden hade blivit tipsad om oss och valde att ge det här med ”styling” en chans.

Så det var extra roligt att visa vad vi kunde bidra med. Mäklaren återkopplade och tyckte det hela var 100%igt utfört. Så tacksamt! Nu hoppas vi på en fin försäljning och många intressenter.

Det var en ljus lägenhet vi möttes utav i förra veckan, tacksamt ljusinsläpp och vita väggar. En härlig grund att starta ifrån, vi placerade ett matbord med plats för 4 i köket, skapade ett barnrum samt ett masterbedroom. Vardagsrummet såg vi till att göra stort och rymligt med en soffa, fåtölj och stol skapade vi en härlig umgängesyta.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Ängelholm
Dagar på marknaden:

OCEANKAJEN 4

Vi är återigen i Oceanhamnen, denna gången på Oceankajen. Så närma havet man faktiskt kan komma i denna stadsdel, fantastisk utsikt med andra ord.

Här arbete vi med varma toner, i en modernare stil.

I den avlånga hallen skapade vi en mysig sittyta med hjälp utav en dagbädd, här vill man gärna sitta en dag när solen står på men kylan utanför gör sig påmind.

Matplatsen i köket fick ett runt matbord, med plats för 4-6 personer. Vi använde ut utav en duk på bordet för att mjuka upp känslan i köket. En lång taklampa i svart knöt samman hela matplatsen fint.  Tonerna plockades vidare in i allrummet / vardagsrummet för att stilen skulle hålla ihop.

Här placerade vi soffa och fåtölj till ett runt svart marmorbord, öppna ytor med plats för umgänge.

Sovrummet plockades upp med hjälp utav textil i samma färg som i soffan, en röd tråd gick igenom hela lägenheten när vi valde att ta upp färgen även i barnrummet. Trä, svart och varma toner i oranget och gult blev stilen för denna bostad.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: 5 veckor

ERIKTORPSVÄGEN 98

I Landskrona har vi i slutet utav våren stylat upp en nyproducerad bostadsrätt men havsutsikt.

Här vågade vi oss på rostiga och orangea toner för att skapa en extra hemtrevlig känsla. Efter övervägande med kunden valde vi att styla upp plan 1 & plan 3. Detta radhus har nämligen 3 våningar, häftigt!

Vi valde att göra ett sovrum på översta plan, då kan man vakna upp med havet utanför.

På entréplan gjorde vi plats för vardagsrum, matplats samt ett matbord även i mer anknytning till köket. Som ni förstår var det en stor yta att arbeta på men vi knöt samman det bra.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svensk Fastighetsförmedling
Dagar på marknaden: 7 veckor

SMUGGLARGRÄND 1

Vårt tredje projekt i Oceanhamnen.

Tillsammans med Serneke har vi skapat detta fantastiska resultat i nybyggda Oceanhamnen.

Vi fick även här möjligheten att styla upp en penthouse-lägenheten, denna gången i byggnad 1. Uppdragsgivaren hade en tydlig bild samt moodboard på projektet. En modern känsla, där vi valde att hålla tonerna så naturliga som möjligt, denna gången genom att arbeta med mindre färg och mer trädetaljer.

Även i denna lägenhet omslöt havet bostaden och därför kändes det helt rätt att inte låta bostadens inredning och detaljer ta upp för mycket fokus. Till skillnad från den andra lägenheten fanns här bara två sovrum, det ena skapade vi därför ett kontor i, självklart med utsikt mot havet.

Vi valde att plocka in en del gulddetaljer för att få in ett varmare material, guld och trä är en så vacker kombination och det gjorde sig helt rätt i denna bostad.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

OPHELIAS BRYGGA

Vilken fantastisk bostad Magnolia Bostad har producerat i Oceanhamnen.

Stora panoramafönster klär in vardagsrum och matplats, medan sovrum samt kontor på andra våningen har en mysig innergård att blicka ut mot. 

Vi valde våriga toner i ljusgult och grönt, det skapade en varm känsla i hela lägenheten. Självklart använde vi också våra basfärger, i detta fallet blev det grått och inslag utav trä.

Vardagsrummet fylldes upp på bästa sätt, med en stor plats för umgänge men även yta till förvaring. Matplatsen som angränsar till vardagsrummet fick ett stort matbord med 6 stolar, men med plats för fler. Här vill man ha stora middagar och samtidigt titta ut mot Ophelias Brygga.

På övre plan skapade vi två sovrum och ett kontor, samt en läshörna. Tonerna följde även med på ovanvåningen för att knyta samman. Tacksamt att arbeta med två toner, då är det enklare att lägga fokuset på vissa färger i rätt rum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Våningen & Villan
Dagar på marknaden:

SMUGGLARGRÄND 1

Vårt fjärde projekt i Oceanhamnen.
Med samma säljare som i vårt första projekt här, dessutom med en försäljningsökning på 130.000kr!

Roligt att kunderna var så nöjda att dem valde att anlita oss åter igen inför försäljning. Vi gjorde ett upplägg där kunderna tillsatte en del utav möblerna men vi band ihop helheten och tillsatte allt ifrån textil och växtlighet till dem lite mindre detaljerna.

I och med att vi redan arbetat med samma set utav matbord och stolar, samt en färgglad fåtölj i förra projektet valde vi att framhäva dessa och objektet på ett nytt sätt. Vi tillsatte därför lite varmare toner i soffan samt sängen och bröt på så vis stilen ifrån förra lägenheten. Denna bostad fick även in tavelramar i trä och det lyfte ytterligare.

Varmare toner tycker vi är viktigt när man kommer till en nyproduktion, alla väggar är oftast vita och det är därför bra att byta med en mer ombonad ton, i detta fallet orange/rost som passade så fint till grunden som var i grön/grå ton.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Dagar på marknaden: 10 dagar
Slutpris: 130.000kr över utgångspriset

SMUGGLARGRÄND 3

Vårt andra projekt i Oceanhamnen.

Tillsammans med Serneke har vi skapat detta fantastiska resultat i nybyggda Oceanhamnen.
Vi fick möjligheten att styla upp penthouse-lägenheten i byggnad 3. Uppdragsgivaren hade en tydlig bild samt moodboard på projektet. En modern känsla, där vi föreslog att blanda in varmare toner och det blev en perfekt match.

Varma toner fick mjuka upp det annars stela och moderna i lägenheten. Det orangea teglet kring uteplatsen fångade verkligen upp vår känsla både inne och ute. Vi skapade två sovrum, en matplats i samband med köket och en trevlig soffgrupp med fåtölj och soffa med utsikt mot havet.

Havet som i detta projekt verkligen omsluter byggnaden, så häftig känsla.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:

ÅDALSVÄGEN 31

Även snabb försäljning på detta trevliga hus i Ängelholm.

Här har vi hjälpt till med en ”piff-styling”, de stora möblerna tillhör kunderna och vi har tillsatt stylingprodukter för att höja alla rummen. Textil, växtlighet och en ombonad känsla var vad vi var ute efter. Kunderna i sig hade en fantastisk grund att arbeta utifrån. Många utav detaljerna kommer ifrån vår butik och vi kan bara uppskatta när dessa produkter finns till hands för oss.

Så roligt att se slutresultatet. Här nedan kan ni också njuta utav det:

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Dagar på marknaden: ca 1 månad

SÖDRA KYRKOGATAN 18D

Nyproducerat hus vid ån i Ängelholm.

Så trevligt bostad, nära till stan och till lugnet utanför fönstret. Här ville vi arbeta med utsikten och vattnet precis utanför, vi valde därför att minimera grönskan inne och göra bostaden precis så modern som den faktiskt är.

Stilrent blev det i vardagsrummet, raka linjer och klassiska färger. Mörka tavlor för att markera det ljusa rummet som besatt så mycket ljusinsläpp. Matbordet ställdes utifrån köksön, en rolig kombination som blev möjlig då kyl & frys var stationerad i mitten utav köket. Med hjälp utav väggen (baksidan till kyl & frys) kunde vi enkelt placera matbordet och dela av dem två rummen tydligt.

På det övre planet skapade vi ett sovrum och ett kontor. Här uppe fanns även ett allrum och där fick vi både in soffa, fåtölj och dagbädd – inte illa och absolut en viktig plats i huset. Det var extra viktigt för oss att visa på att det finns god plats även här uppe.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:

SÖDRA STORGATAN 19

words

Vilket trevligt projekt vi fick avslutat i förra veckan!

Denna bostad ligger på Södra Storgatan 19, mitt i stan samtidigt som man har en egen oas i form utav grönska och uteplats på innergården. En riktigt trevlig känsla la sig över denna totalrenoverade bostadsrätt.

Här utnyttjade vi träslag tillsammans med mörkare möbler, vilken effekt det blev. Alla dessa öppna ytor och fönster skapade en tacksam rymd i hela bostaden. Vi använde oss utav mycket grönt i form utav snitt, fönsterkarmarna var något mindre och vi fick hela tiden tänka utanför boxen för att få ihop tråden och den grönskan vi önskade.

På ovanplan gjorde vi ett ”Master” sovrum som verkligen fick en harmonisk känsla över sig. I det andra rummet på övre plan gjorde vi ett kontor med ett runt bord, vi bröt lite mot det traditionella och det gav verkligen effekt.

Nu önskar vi säljaren och mäklaren all lycka till med försäljningen. 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: