ÅLGRÄNDEN 7

Lägenhet som förvandlades på bästa möjliga sätt efter styling… 

Mitt på Kullagatan i Helsingborg city finner ni denna lägenhet. Inte renoverad på ett tag, och det första jag tänkte på när jag besökte bostaden var att köket såg för tråkigt ut. Sen hjälper det sällan att det finns 1000 saker, eller för mycket möbler, blandade mönster/färger/stilar. Kunden var en äldre dam som bodde där vid tillfället, som skulle flytta och då stå tom vid styling. Vi fick då som en tom Canvas att skapa vad vi ville. Lägenheten var lite intressant då kunden hade haft sitt sovrum i det lilla sovrummet, som då blev väldigt trångt. Tillsammans med mäklaren kom vi fram till att det lilla sovrummet skulle stylas som gästrum/kontor och det större sovrummet (som dock har två ingångar, från kök & vardagsrum) skulle bli “master bedroom”. Då köket gick i lite beige/gul följde vi denna färgen/stilen så att man inte skulle fokusera så mycket på köket, utan istället skulle känna att det passade in med övrigt. Möbelval och tavlor osv gick i en äldre stil, för att passa in med lägenheten bättre, men ändå med en modern touch för att tilltala den såväl äldre som yngre målgruppen. Men visst blev det fantastiskt? Vilken skillnad? 
Spana in före-bilderna nedan…

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Bjurfors
Mäklare: Alexander Jämthagen

 

Några FÖRE-bilder…

PERSGATAN 43

Nyrenoverad fin lägenhet med sundsutsikt i Helsingborg, Norr. 

En gammal bostad, med dödsbo dessvärre fick sig en liten renovering av kunden, som sedan önskade vår hjälp för att lyckas sälja denna annars tomma bostad. Lägenheten hade också en stor balkong ut mot sundet som också behövdes stylas upp, och självklart fixade vi det. När vi stylar en bostad rekommenderar vi alltid att vi stylar Allt. Känslan vi skapar i bostaden ska gå igen i alla rum och på alla ytor. I denna stylingen utgick vi från det nyrenoverade moderna, strama köket – men valde att addera lite värme i form av varmare kulörer än just grå, som köket är i. Modern & fin lägenhet helt enkelt!

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Valvet Mäklarfirma
Fotograf: Emilia Lundgren/Fredrik Ahlbäck

 

SOCKERBRUKSGATAN 9B

words


En helt nyrenoverad lägenhet mitt i Ängelholm city blev jag inringd att styla.
Lägenheten på Sockerbruksgatan 9B var väldigt fint renoverad, vilket innebar att jag fick väldigt bra grund till min styling. Det moderna köket fick en liten twist när jag bestämde mig för att styla lägenheten lite “bohemiskt”. Det blev en väldigt bra kombination med det moderna mot det lite bohemiska.
Färgvalen gick efter golven samt köket i lägenheten, vitt & fräscht, jordiga toner från den inglasade balkongen och de svarta inslagen från köket.

Då lägenheten hade två sovrum kände jag att jag inte ville visa just två sovrum. Det är många idag som önskar sig en arbetsplats/kontor men sällan unnar sig ytan, så i denna lägenheten kända jag att här vill jag styla upp ett läckert kontor. Vem vill inte sitta där, vid det stora skrivbordet – titta ut och jobba effektivt? 

Något som kan vara väldigt roligt att veta är att lägenheten såldes på en vecka, drygt 250.000kr över utgångspriset. 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången Ahlins Möbler.

Mäklare: 3 Etage
Fotograf: Derek Harris

 

3etage_sockerbruksgatan9b-1  3etage_sockerbruksgatan9b-4  3etage_sockerbruksgatan9b-6

3etage_sockerbruksgatan9b-5  3etage_sockerbruksgatan9b-8  3etage_sockerbruksgatan9b-10

3etage_sockerbruksgatan9b-9       3etage_sockerbruksgatan9b-19       3etage_sockerbruksgatan9b-12       3etage_sockerbruksgatan9b-3

3etage_sockerbruksgatan9b-13  3etage_sockerbruksgatan9b-14  3etage_sockerbruksgatan9b-15

3etage_sockerbruksgatan9b-16  3etage_sockerbruksgatan9b-27  3etage_sockerbruksgatan9b-18

3etage_sockerbruksgatan9b-20       3etage_sockerbruksgatan9b-21       3etage_sockerbruksgatan9b-26