ÅLGRÄNDEN 7

Lägenhet som förvandlades på bästa möjliga sätt efter styling… 

Mitt på Kullagatan i Helsingborg city finner ni denna lägenhet. Inte renoverad på ett tag, och det första jag tänkte på när jag besökte bostaden var att köket såg för tråkigt ut. Sen hjälper det sällan att det finns 1000 saker, eller för mycket möbler, blandade mönster/färger/stilar. Kunden var en äldre dam som bodde där vid tillfället, som skulle flytta och då stå tom vid styling. Vi fick då som en tom Canvas att skapa vad vi ville. Lägenheten var lite intressant då kunden hade haft sitt sovrum i det lilla sovrummet, som då blev väldigt trångt. Tillsammans med mäklaren kom vi fram till att det lilla sovrummet skulle stylas som gästrum/kontor och det större sovrummet (som dock har två ingångar, från kök & vardagsrum) skulle bli “master bedroom”. Då köket gick i lite beige/gul följde vi denna färgen/stilen så att man inte skulle fokusera så mycket på köket, utan istället skulle känna att det passade in med övrigt. Möbelval och tavlor osv gick i en äldre stil, för att passa in med lägenheten bättre, men ändå med en modern touch för att tilltala den såväl äldre som yngre målgruppen. Men visst blev det fantastiskt? Vilken skillnad? 
Spana in före-bilderna nedan…

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Bjurfors
Mäklare: Alexander Jämthagen

 

Några FÖRE-bilder…

VALHALLAVÄGEN 6B

Tomt parhus på 104kvm, 2 plan som behövdes stylas upp…

I mysiga Skummeslöv ligger denna bostad, intill liknande hus vid sidan av.
Vi hade äran att styla grann-bostaden, så när vår kund senare behövde en stylad visningslägenhet
till hörde de av sig till oss.
Som tom såg den lite trist ut och behövde en “uppfräschning” i form av möbler & inredning.
Vi valde att följa trä-golvet och satsade därmed på beige, brunt med även inslag av gult.

Bostaden har 2 trevliga uteplatser, en på framsida och en på baksidan som vi självklart också stylade upp.
När vi stylar så rekommenderar vi alltid att man stylar allt. Det ska finnas en genomgående röd tråd i hela bostaden, såväl inne som ute.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: DANFORS Fastighetsförmedling
Mäklare: Elin Svala

VALHALLAVÄGEN 8C

Tom lägenhet/parhus på markplan på 70kvm som behövdes stylas upp…

I mysiga Skummeslöv ligger denna bostad, intill liknande hus bredvid varandra.
Som tom såg den lite trist ut och behövde en “uppfräschning” i form av möbler & inredning.
Vi valde att satsa mycket på det gröna i form av växter, gröna textilier för att matcha fint med träden utanför.
I övrigt går tonen i den lugna, harmoniska beige med inslag av bambu och trä.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: DANFORS Fastighetsförmedling
Mäklare: Elin Svala

TROLLSKOGSVÄGEN 2

Nyproducerad modern lägenhet med havsutsikt, som stod tom…

En modern 3rok lägenhet med stora sociala ytor. Allt nytt och fräsch och vitt överallt.
Det saknades liv & känsla. När vi fick uppdraget ville vi skapa en härlig inbjudande känsla redan från hallen, då det är det första “rum” man möts av. Den moderna stilen gick vidare i inredningen, då vi körde mycket på svart & vitt – men kombinerat med varma toner som beige/brun och mycket grönska. Vackra snittblommor, träd och detaljer i kök. Möbleringen skulle ge intressenter en känsla av att “här kan vi bjuda hem våra vänner & familj” då det var ett stort vardagsrum/kök med lite annorlunda vrår.

Utanför “fick” man även en stor härlig balkong med havsutsikt som gick runt lägenheten i 2-3 väderstreck, som vi skulle möblera upp och fixa mysig.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Valvet Mäklarfirma
Mäklare: Linda Wahlberg

 

 

STATIONSPLAN 2

Tomt vackert hus i Billeberga på 300kvm + där vi fick styla upp hela entréplan på 200kvm.

Ett fantastiskt fint gammalt hus, som tidigare varit ett flerfamiljshus eller möjlighet till uthyrning av våning 2. Vi fick i uppdrag att styla upp hela entréplan på 200kvm, med 4 sovrum, 1 kontor, matsal, stort vardagsrum och kök samt 2 badrum för att visa upp huset på bästa sätt.
Huset var tomt när vi utförde stylingen men det fanns en kristallkrona kvar i vardagsrummet som fick sätta stilen lite grann. Äldre stil, kombinerat med moderna inslag. Vi höll oss till en neutral färgskala, med stänk av grönt som gick fint hand i hand med den fina naturen och stora träden utanför fönstren.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Husman Hagberg
Mäklare: Linus Bermont

SANATORIEVÄGEN 2

Fint äldre hus, med gästhus som behövde en liten Piff/halv-styling för att visas på bästa sätt. 

Då och då gör vi även Piff/Halv-stylingar vilket vi också tycker är superkul. Vi kan då jobba med kundens egna saker, men möblerar om, addera nya saker för att få ihop en fin helhet.
I denna fina bostad bodde en äldre dam, med en fin stil & bra grund.
Vi möblerade om, så rummen kändes större och ljusare – vi adderade textilier & andra mattor i en dovare färgskala för att få till en röd tråd i hela hemmet, som inte blev för spretig (och då ta fokus från huset i sig, eller den fina utsikten). Då det fanns flera mattor med blått i sig, så valde vi att gå på det färgtemat, väldigt passande då huset låg intill vattnet och blått även där.
Ovanvåningen i huset var nästintill tom med bara två sängar och en klädställning, istället blev det ett ljust och fräscht gästrum och en “walk-in-closet” med havsutsikt. Då det var lågt i tak och snedtak så jobbade vi med ljusa färger, så rummen inte skulle upplevas små/lågt i tak.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Valvet Mäklarfirma
Mäklare: Linda Wahlberg

REKTORSGATAN 5

Mysig, äldre lägenhet som behövde en liten Piff-styling för att visas på bästa sätt. 

Då och då gör vi även Piff/Halv-stylingar vilket vi också tycker är superkul. Vi kan då jobba med kundens egna saker, men möblera om, addera nya saker för att få ihop en fin helhet.
I denna fina bostad bodde en äldre dam, med en fin stil & bra grund.
Vi möblerade om, så rummen kändes större och ljusare – vi adderade textilier & andra mattor mm för att få till “myset” Den tomma balkongen fixade vi med kafé set, matta & fina växter. En riktigt mysig lägenhet!

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Svenska Mäklarhuset
Mäklare: Linda Gasslander / Johannes Midbjer

 

PERSGATAN 43

Nyrenoverad fin lägenhet med sundsutsikt i Helsingborg, Norr. 

En gammal bostad, med dödsbo dessvärre fick sig en liten renovering av kunden, som sedan önskade vår hjälp för att lyckas sälja denna annars tomma bostad. Lägenheten hade också en stor balkong ut mot sundet som också behövdes stylas upp, och självklart fixade vi det. När vi stylar en bostad rekommenderar vi alltid att vi stylar Allt. Känslan vi skapar i bostaden ska gå igen i alla rum och på alla ytor. I denna stylingen utgick vi från det nyrenoverade moderna, strama köket – men valde att addera lite värme i form av varmare kulörer än just grå, som köket är i. Modern & fin lägenhet helt enkelt!

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Valvet Mäklarfirma
Fotograf: Emilia Lundgren/Fredrik Ahlbäck

 

NORRA KYRKOGATAN 18

Mysig & vacker lägenhet i centrala Ängelholm. 

Vi fick uppdrag att styla upp denna tomma (men fina) lägenhet för att få till fina & inbjudande bilder och därmed också locka kunder till visning & framtida köp. Vi har ju visat gång på gång hur stor skillnad Hel-styling gör på en bostad. En tom lägenhet lockar inte, man fokuserar oftast mer på vad “som är fel”. Eventuella märke på väggar osv. Här stylade vi upp lägenheten i en härlig jordnära färgskala med gul som accent färg. Hur mysigt med den lilla balkongen rakt från vardagsrummet? En fin lägenhet med bra planlösning & plats för gäster, umgänge och “små rum/avdelningar” i det stora rymliga vardagsrummet.

Solljuset vi möttes av första gången vi besökte lägenheten fick oss att tänka på sol, och gult. Därav lite kul med den gula “tråden” genom hela lägenheten.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Valvet Mäklarfirma
Fotograf: Emilia Lundgren/Fredrik Ahlbäck

 

LÄGERVÄGEN 55

 

Charmig 2rok med vacker utsikt över Fredriksdal…

Som vi fick uppdrag att styla upp inför visningar & nya hyresavtal. Denna lägenhet hade några år på nacken, och inte helt tipp topp rent “renoveringsmässigt” – därför var styling extra viktigt här för att visa hur fint man kunde få det, trots att köket inte var helt nytt osv.

Då lägenheten var tom, var det upp till oss att utföra en HEL-styling för att locka så mycket folk som möjligt.
Vi utgick från det äldre köket, som fick sätta stilen & färgen lite grann. Off-white, beige & trä med inslag av grönt.
Då det var en 2a såg vi framför oss ett par som kanske jobbade hemma, eller i alla fall gärna ville ha en plats för “kontor”, pyssel osv. Därav det långa skrivbordet i vardagsrummet. // I stora vardagsrum kan man göra mycket, men då det fortfarande var en relativt liten lägenhet kändes det lite mycket med ett matbord till, då köket låg vägg i vägg – därav skrivbords-lösningen.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: ARC Fastighetspartner
Fotograf: Flawsome Pictures

 

 

Några före-bilder…