DROTTNINGGATAN 50

words

En kul liten historia i denna vackra sekelskiftesdröm…
Jag blev inbokad på ett konsultationsmöte här, eftersom lägenheten var väldigt fin ansåg ingen att de behövde stylinghjälp, utan mest lite tips & konkreta förslag, och det fick de och allt gick jättebra.
Några dagar senare ringer säljaren upp mig, och ber mig hjälpa de. Jag har öst ut så mycket förslag att de kände att de aldrig skulle hinna, så jag fick stylingjobbet också.

Jag blev så glad! Det är aldrig fel att be om hjälp, känner du som kund/säljare att du inte har tid eller lust – låt mig ta hand om allt!
Vi tog med lite extra inredningsdetaljer till hemmet så som lite tavlor/kuddar & blommor. Sen möblerade vi om och fixade så allt rum blev till perfektion innan fotograferingen.
Pricken över i:et i denna fantastiska sekelskiftesdröm var ju terassen. Kära mina skapare. In mot innergården gömde sig en gigantisk terass på cirka 50kvm med sol. Här ville vi skapa en stämning, bilder som människor skulle sagla åt på hemnet ..
Vi köpte med oss mat & dricka och dukade upp fint och startade grillen, precis som vilken middag som helst. Köpte med oss vackra växter, planerade om och flyttade runt på möbler & krukor.
Resultatet blev ju bara för läckert!

FUN FACT :

Denna fantastiska lägenhet har hamnat i Press! En artikel på Residence Magazine, samt omskriven på Elle Decorations blogg. Ni hittar artikeln >HÄR<

Alla Produkter i samarbete med Soluppgången.

Mäklare: 3 ETAGE
Fotograf: Derek Harris

varda  detalj  varsa

vardag  matsal2  liljor

rum  halll  hallen

bord  disk  kök

water  sovrum dealj

hus  grill  hall

teraa  ute  blommor

grillen    mat