LÄGERVÄGEN 55

 

Charmig 2rok med vacker utsikt över Fredriksdal…

Som vi fick uppdrag att styla upp inför visningar & nya hyresavtal. Denna lägenhet hade några år på nacken, och inte helt tipp topp rent “renoveringsmässigt” – därför var styling extra viktigt här för att visa hur fint man kunde få det, trots att köket inte var helt nytt osv.

Då lägenheten var tom, var det upp till oss att utföra en HEL-styling för att locka så mycket folk som möjligt.
Vi utgick från det äldre köket, som fick sätta stilen & färgen lite grann. Off-white, beige & trä med inslag av grönt.
Då det var en 2a såg vi framför oss ett par som kanske jobbade hemma, eller i alla fall gärna ville ha en plats för “kontor”, pyssel osv. Därav det långa skrivbordet i vardagsrummet. // I stora vardagsrum kan man göra mycket, men då det fortfarande var en relativt liten lägenhet kändes det lite mycket med ett matbord till, då köket låg vägg i vägg – därav skrivbords-lösningen.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: ARC Fastighetspartner
Fotograf: Flawsome Pictures

 

 

Några före-bilder…

BROMMAGATAN 32


words

En väldigt spännande och kreativt uppdrag blev detta hem …
När jag hälsade på första gången var det belamrat med saker. En äldre dam hade bott här i många många år, och samlat på sig konst & detaljer från all världens platser. Väldigt unikt, men dessvärre inte den känslan vi ville ge i denna lägenheten.
Lägenheten tömdes och gjordes klar för styling, enda problemet när det har hängt hundratals tavlor i en lägenhet som denna i många år, det var märken över allt …

Då fick trollkarlen, Styling By Denice komma fram!
Som sagt, alla bostader har olika förutsättningar, det är alltid lättare att styla en ny, fräsch och renoverad lägenhet – men jobb som jobb, det handlar om att göra det bästa av varje bostad.
Det gröna vitrinskåpet i vardagsrummet samt sängramen & sängborden i sovrummet fick stanna kvar, då jag gillade dessa sakerna och tänkte att de fick prägla resten av hemmet. Stilen här skulle gå i modernt, med inslag av gammalt i färgerna grönt, grått, vitt & guld.
Efter att alla möbler flyttat in, tavlor hängts upp på väggarna, textilier & växter fått ta plats – fick sig lägenheten ett helt nytt liv.

Alla Produkter i samarbete med Soluppgången.

Mäklare: VALVET
Fotograf: Derek Harris

4HGRBT7IS0FIJSUP copy  4HGRBTN7Q0FIJT15 copy 4HGRBU3B60FIJT2U copy

4HGRBTAPM0FIJSVC  4HGRBT0JG0FIJSTJ  4HGRBSPGU0FIJSSB

4HGRBT4IS0FIJSU6  4HGRBST1I0FIJST0  4HGRBTRKQ0FIJT1O

4HGRBTURA0FIJT2B  4HGRBUHEK0FIJT5A  4HGRBU9TU0FIJT44

4HGRBUCPK0FIJT4N  4HGRBUL0A0FIJT5T  4HGRBUPNM0FIJT6G