BROMMAGATAN 32


words

En väldigt spännande och kreativt uppdrag blev detta hem …
När jag hälsade på första gången var det belamrat med saker. En äldre dam hade bott här i många många år, och samlat på sig konst & detaljer från all världens platser. Väldigt unikt, men dessvärre inte den känslan vi ville ge i denna lägenheten.
Lägenheten tömdes och gjordes klar för styling, enda problemet när det har hängt hundratals tavlor i en lägenhet som denna i många år, det var märken över allt …

Då fick trollkarlen, Styling By Denice komma fram!
Som sagt, alla bostader har olika förutsättningar, det är alltid lättare att styla en ny, fräsch och renoverad lägenhet – men jobb som jobb, det handlar om att göra det bästa av varje bostad.
Det gröna vitrinskåpet i vardagsrummet samt sängramen & sängborden i sovrummet fick stanna kvar, då jag gillade dessa sakerna och tänkte att de fick prägla resten av hemmet. Stilen här skulle gå i modernt, med inslag av gammalt i färgerna grönt, grått, vitt & guld.
Efter att alla möbler flyttat in, tavlor hängts upp på väggarna, textilier & växter fått ta plats – fick sig lägenheten ett helt nytt liv.

Alla Produkter i samarbete med Soluppgången.

Mäklare: VALVET
Fotograf: Derek Harris

4HGRBT7IS0FIJSUP copy  4HGRBTN7Q0FIJT15 copy 4HGRBU3B60FIJT2U copy

4HGRBTAPM0FIJSVC  4HGRBT0JG0FIJSTJ  4HGRBSPGU0FIJSSB

4HGRBT4IS0FIJSU6  4HGRBST1I0FIJST0  4HGRBTRKQ0FIJT1O

4HGRBTURA0FIJT2B  4HGRBUHEK0FIJT5A  4HGRBU9TU0FIJT44

4HGRBUCPK0FIJT4N  4HGRBUL0A0FIJT5T  4HGRBUPNM0FIJT6G