SANATORIEVÄGEN 2

Fint äldre hus, med gästhus som behövde en liten Piff/halv-styling för att visas på bästa sätt. 

Då och då gör vi även Piff/Halv-stylingar vilket vi också tycker är superkul. Vi kan då jobba med kundens egna saker, men möblerar om, addera nya saker för att få ihop en fin helhet.
I denna fina bostad bodde en äldre dam, med en fin stil & bra grund.
Vi möblerade om, så rummen kändes större och ljusare – vi adderade textilier & andra mattor i en dovare färgskala för att få till en röd tråd i hela hemmet, som inte blev för spretig (och då ta fokus från huset i sig, eller den fina utsikten). Då det fanns flera mattor med blått i sig, så valde vi att gå på det färgtemat, väldigt passande då huset låg intill vattnet och blått även där.
Ovanvåningen i huset var nästintill tom med bara två sängar och en klädställning, istället blev det ett ljust och fräscht gästrum och en “walk-in-closet” med havsutsikt. Då det var lågt i tak och snedtak så jobbade vi med ljusa färger, så rummen inte skulle upplevas små/lågt i tak.

Styling: Styling By D.E.Y
Fastighetsmäklare: Valvet Mäklarfirma
Mäklare: Linda Wahlberg

ÖREBROGATAN 28

 

 

words

Ett fint gavelhus på Husensjö, med mysig trädgård och ett fantastiskt master-bedroom.
När jag kom in i huset första gången fattades känsla & själ. Hemmet hade tappat en hel del möbler på grund av separation och behövde få ett nytt liv med nya möbler, växtligheten & en känsla av hemtrevligt.

Det bästa med att halv-styla ett hus där någon bor är att det finns alltid en massa möbler & saker i olika gömmer och rum som man kan flytta runt på och skapa en helt ny känsla.
I köket/matsalen stod 6 stora mörka läderstolar från början, men hittade till slut 6 stycken liknande stolar men i vitt, med kjol. De fick komma upp och lysa fint i matsalsdelen…
De gamla röda gardinerna fick ersättas med nya vita för att ljusa upp rummet och dra in så mycket ljus som möjligt. Pricken över i:et är textilier, konst & växtlighet. 

Tavlor stod gömda i källaren, tillsammans med några av våra skapade vi tavelväggar som gav lite attityd till rummet, mattor & kuddar till vardagsrummet för den där mysiga hemtrevliga känslan och sen en massa fina växter & snittblommor på det. Huset fick en härlig känsla, precis den jag ville ha från början. Ett sådan fint hus förtjänar det bästa. 

Mäklare: VALVET
Fotograf: Fredrik Ahlbäck

4H9Q8GCH3MGCNLB6  4H9Q8GHJ1MGCNLBP  4H9Q8GQS3MGCNLCC

4H9Q8H05BMGCNLCV  4H9Q8JLFVMGCNLL9  4H9Q8ERT3MGCNL7L

4H9Q8HNG5MGCNLEO  4H9Q8HS01MGCNLFB  4H9Q8IBE5MGCNLGH

4H9Q8IFDVMGCNLH4  4H9Q8J89HMGCNLJG  4H9Q8IKHDMGCNLHN

4H9Q8J44TMGCNLIT  4H9Q8JBR5MGCNLK3  4H9Q8JGOPMGCNLKM

4H9Q8LERTMGCNLQ1  4H9Q8LJM1MGCNLQK  4H9Q8M14PMGCNLR7

 

 

Några Före-bilder …

DSC_0535  DSC_0542  DSC_0543

DSC_0547  DSC_0548  DSC_0560