Krageholmsgatan7b

KRAGEHOLMSGATAN 7B

Ett mysigt och nyproducerat radhus i Munka Ljungby…

En tom bostad ger aldrig den där inbjudande eller hemtrevliga känslan som en inredd bostad gör..
Därför fick vi uppdraget om att HEL-styla detta trevliga radhus i Munka Ljungby.
Färgerna i bostaden gick i vitt & grått samt trä-färgat golv. För att få hela bostaden att kännas lite varmare jobbade vi med våra naturnära signatur färger: Beige, brunt, trä – men drog även in grått & svart som redan fanns på många ställen i radhuset.

Planlösningen i denna bostaden var lite speciell, så vi fick testa några olika möbleringar innan vi kände oss helt nöjda. Vårt uppdrag är ju förstås att inreda bostaden, men även att ge kunden en bild av hur man faktiskt kan placera möblerna. Vardagsrummet som var ganska avlångt och smalt, med en öppning för hall, en dörr till uteplats blev därför lite svårmöblerat. Därför valde vi att “dela upp rummet i två rum”. Soffgrupp i ena delen och fåtöljer i andra. Gardiner och mattor samt andra textilier gjorde rummet mer ombonat och mysigt.

En del av våra stylingprodukter är i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Jonas Troedsson
Mäklarfirma: Valvet Mäklarfirma

 
 

SÖDRA STRANDGATAN 7

En pampig & lyxig nyrenoverad sekelskifteslägenhet i centrala Helsingborg.

Vi fick äran att styla denna fantastiska pärla, som totalrenoverats. Kunden själv hade målat alla väggar och valde den gröna färgen för att sticka ut bland alla beige’a hem. Den gröna väggen blev vår “vägvisare” när vi skulle välja färger & stil till lägenheten. Vi valde tack vare väggen att jobba mer med grönt, i form av mycket växter & pampiga träd för att förhöja den underbara takhöjden i lägenheten. Köket gick i en grå/grön färg – i modernare stuk – så stylingen fick gå i modern stil med en touch av sekelskifte. För att lugna de grå & gröna färgerna jobbade vi med den varma & mysiga färgen beige (som några rum även var målade i) för en lugn och harmonisk känsla i bostaden.

En del av våra stylingprodukter är i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Alexander Jämthagen
Mäklarfirma: Bjurfors