inspiring chicks I love.

blogger CollageNu för tiden känns det som alla bloggar, vilket är super kul att det ha blivit så stort. På så sätt kan man lätt bli inspirerad, läsa roligheter och få tips på allt från träning, till hur man lagar pannkakor till tips på bästa rean i stan. You name it. Dock har man (jag) inte tid att läsa hur många bloggar som helst, men här är mina favoriter. 

★ TRÄNING & TIPS! ★

1. JUENNIFER, jag känner henne inte men damn så inspirerande hon är. Hon bloggar om allt möjligt, vardagen, outfits, roliga kommentarer men min favorit – träning. Hon har en killerkropp och är super bra på att posta tips, övningar och inspirerande bilder. 

2. ANDREACLAUSEN, en härlig glad tjej från Helsingborg men som nu bor i Tyskland med hennes bf och går all in på träning. Även hon har en killerbody, I could kill for those legs! Men hon är så jordnära, och det är det som gör henne så speciell. Hon tränar, men hon äter vad hon vill. Älskar när hon lägger upp en bild på en godisskål. Så härligt att se folk som tränar men för att må bra och inte en fråga om liv & död. Super kul att följa hennes framsteg, så check her out nu!

★ EVERYDAY LOVE  ★

1. NINAMARIWANY, en skön tjej som är sig själv till 110, har en härlig klädstil och är en underbar kollega. Hon bloggar om vardagen, älskar att shoppa, bor i en superfin lägenhet, lägger upp outfits, är sig själv helt enkelt. En blogg man gärna klickar sig in på dagligen för lite inspiration och ett härligt skratt ibland när hon skriver klockrena kommentarer i sina inlägg. 

2. JANNIDELER, en inspirerande tjej jag har följt på instagram i hundra år. Och idag såg jag att hon har en blogg. Total lycka! Hon är en supersnygg svenska (had no idea until now!?) som klär sig i killer-outfits och går all in på träning hon med, the best of both worlds så att säga. Så spana in hennes blogg för inspo, fitspo, fashion & fun!

FASHION & INSPIRATION  ★

1. SENDISKOPLJAK, no words more than beautiful, fashionista, killer-body, loves to workout. Follow her blog today, and her instagram for daily inspiration and amazing fitspo!

2. AMANDAFORZLÖW, en inspirerande tjej som inte postar så många inlägg dagligen, men när hon gör, gör hon det med stil! Älskar hennes stil när det gäller kläder, hon har gudsgåva till hår och lägger ofta upp roliga & fashionable tävlingar. Följ henne för härlig inspiration!

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.