can’t get enough of this.

bild-5Godmorgon tänkte jag skriva, så har klockan redan blivit 14.30, herregud vad timmarna springer förbi en. 
Så här startade jag min gossiga och förskylda morgon. Gottefrukost hos baby, men “No strings attached” på vid sidan av. Sedan vid 10 tiden stack jag iväg på ett nytt inredningsmöte, superkul! Jag var där i 2,5 timmar, fick fika och vi bollade massa idéer, kul med en kund som har lite annorlunda smak än mig själv. Detta ska bli spännande detta projektet, stay tuned för mer! 

This was what my morning looked like at my boyfriends place, while I watched “No strings attached” and coughed like a crazy person, I hate colds, especially when you do everything you can to prevent it, well well, I guess it could’ve been worse. Earlier today I had a new interior projekt, super fun! We spent about 2,5 hours taking about ideas, and plans over a cup of coffee and a scone. So stay tuned for more!