S:T PEDERSGATA 13

words

Halvstyling uppe på Olympia närmare bestämt S:t Pedersgata 13.

Kunden hade inte så mycket produkter att arbeta med men vi valde ändå att rubricera denna styling som en halvstyling. Soffa, matbord och sängar är det som kunden lämnat kvar till oss. Resten utav produkterna kommer ifrån oss. Man kan trolla mycket när det kommer till halvstyling tycker jag. Rätt färger med rätt grejer brukar ge oss ett bra resultat.

Ett stort kök där vi valde att flytta ut bordet mer centrerat i rummet för att ta upp den plats det faktiskt behövde, härligt med ljusinsläppet i detta rum som även det öppnade upp. Ett stort vardagsrum där det egentligen bara fanns en vägg att placera soffan emot, dock hade kunden en divansoffa och vi kunde enkelt ändra om efter förmåga.

Sovrummet som öppnades med dubbeldörrar i glas fick en härlig känsla när vi tog in gråa textilier, linne lampan i svart gjorde verkligen sitt i detta annars ljusa rum. Det fanns även ett mindre rum i denna lägenhet som vi valde att styla som ett “creativ room” dvs. ett inspirerade rum med lite känsla utav dressingroom, en härlig blandning när det inte bara blir sovrum/sovrum varje gång det finns två rum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden: 3 veckor
Försäljningsresultat: