KRUARELIDEN 82

words

Uppe på Bella Vista finns det många projekt att bita i, här har vi varit på både stylinguppdrag och konsultationer. Alltid en trevlig plats med härlig utsikt. Projektet denna gång var i en trea som saknade en hel del möbler, vi försökte behålla vad vi kunde utav möbler men fick såklart tillsätta en hel del.

Kunden hade ett stort matbord på plats i massivt ek, detta valde vi att behålla. Vår tanke var att försöka jobba bort ek känsla och få till ett lite fräschare och ljusare intryck. Med hjälp utav vissa dekorativa produkter och en grå duk tycker jag verkligen att vi lyckades.

Sovrummen var i enkel vit färg och vi valde att placera lite mörkare och större tavlor där. Ibland krävs det bara två/tre tavlor för att skapa en helt annan känsla i ett rum, precis så kändes det här på Bella Vista. Jag måste också nämna hallen, ett coolt marmorgolv i klinker låg på plats. Men taket var något sänkt och det kändes trångt trots att det var vitt/grått på golvet. Här valde vi att placera möblerna efter väggarna för att ge rummet lite rymd. En cool bänk med gulddetaljer tog plats precis innanför dörren och stylades där upp med beiga kuddar och lite eucalyptusväxter.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 17
Försäljningsresultat: