RANDERSGATAN 31

words

Ett otroligt stort och pampigt hus som behållt sin charm sedan 1970-talet. Det är kul när det trillar in halvstylingar där huset stått stilla lite, på ett bra sätt såklart. Här fick vi tänka till.. Ett stort hus och man vill inte det ska sväva iväg i färger, som ni ser på vissa bilder fanns det tapeter i alla dess härliga färger här redan. Vi valde därför att tona ner det något, att köra enklare vita gardiner och att hålla liknande växter i alla fönster. Det kan lätt bli rörigt när växter byter form och gardiner färg i de olika rummen. Vi valde matchande färger inför varje rum, på så sätt kunde vi binda ihop helheten något.

Uteplatsen var härlig och vi bad kunden att behålla alla utemöbler, här plockade vi in lite växter ifrån trädgården och satte dessa i vars en vas på de två uteplatserna vi skapat med hjälp utav utemöblerna.

Det var en fin dag när det blev dags för fotografering och det är vi glada för, vi kunde öppna upp alla stora ytor och på så sätt kändes hela huset fyllt utav ljus.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: