GRÅLÄGEVÄGEN 4

words

En halvstyling i ett hem som redan en gång varit stylat, men den gången inte utav oss.

Denna gång fick vi en chans och vi arbetade som alltid utifrån våra egna idéer och tankar och blev väldigt nöjda med det slutliga resultatet. Vi önskar den nya mäklaren all lycka till inför försäljning.

Här följer några bilder för att se skillnaderna i det vi gjorde. Ett bra första exempel är att alla mattor i mörka toner plockades bort, så fort man får in ett ljus matta i rätt mått upplevs rummet så mycket större.  Sedan valde vi att arbeta med enklare toner, i och med att det hängde konst i stora delar utav rummen arbetade vi men dessa färger och försöker knyta samman en helhet.

I oktogonen valde vi att endast satsa på en ljus soffa, denna hade tillkommit sedan sist och vi valde att lägga fokus på en trevlig umgängesplats men fin utsikt mot uteplatsen.

Varje sovrum stylades upp i enklare färger, där det tidigare fanns mörka blå eller röda gardiner satte vi nu in enkla vita. Även här ger det en känsla utav öppna och rena ytor. Uteplatserna fick alla växtlighet i vitt och grönt, det gör även mycket här att få in en loungegrupp, matplats samt solsäng.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat:

EFTER:

FÖRE: