FÅRALYCKEVÄGEN 18B

words

Ifrån vår halvstyling vi gjort ute i ett vackert hus i Vejbystrand. 

Gröna toner är alltid tacksamma att arbeta med, det ger oss en enkel ingång till att knyta samman bostaden med växtlighet. I denna sommartid, är det extra kul att plocka in trädgården i huset, precis vad vi valde att göra. Både i dukningen på matbordet samt på köksbänken och även i badrummen kom det in mycket växtlighet utifrån.

Vi möblerade om mycket i detta hem, sofforna vändes för att visa på hur mycket rymd det faktiskt fanns i rummet. Samt tillhörande matplats fick ett stort bord som tidigare stod i köket. Vi dukade upp med porslin i tonerna som rummet redan hade, samt tillsatte ormbunks kvistar utifrån.

I köket tillsatte vi ett extra svart bord och knöt samman det med unika och olika stolar, kul. Träet i vissa utav stolarna gav en härlig känsla och gjort rummet varmt. I detta rum plockade vi även bort en del färg, detta för att skapa en helhet. Alla sovrum bäddades upp i sin nyans, dvs. Väggfärgen knöts samman med textilierna och tavlorna och skapade på så sätt en enkelhet i varje rum.

Uterummet fick nya mattor, samt vi valde en enklare färgskala än vad det var tidigare, genom att plocka in med grönt gav det verkligen en utomhus känsla här.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Mäklarhuset Ängelholm
Dagar på marknaden: Budgivning pågår