DROTTNINGGATAN 65

words

Wow till denna lägenhet på Drottninggatan här i Helsingborg.

Vilket ljusinsläpp och dessutom vilken utsikt denna lägenhet besitter.

Här valde vi såklart att arbeta med moderna möbler och att inte överstyla, varje produkt ska få prata för sig och det blev slutligen ett väldigt bra resultat. Färgvalen föll i guld, och vad är inte snyggare till guld är lite gröna nyanser? Vi hittade en riktigt fräck matta när vi letade produkter till en annan styling, vi återvände några dagar senare och la händerna på den. Vilket visade sig vara helt rätt för denna lägenhet!

I mattan går det nyanser i både gult, orange och grönt. Botten är vit och det krävs om man ska binda ihop hela stylingen. Två sovrum och vi valde att behålla ett som just sovrum men att göra det andra till ett rymligt kontor. Kul idé och perfekt för den som vill arbeta i hemmet.

Köket pratade vi mycket idéer fram och tillbaka. Slutligen fick vi in ett riktigt coolt smalt bord ifrån DAY Home, perfekt för en enkel frukost och såklart står det stora matbordet i allrummet med den magiska utsikten och här spender man väl mest tid. Matplatsen har bra utsikt både ut mot sundet och även mot vardagsrums delen. Det känns skönt att rummet är så öppet och för att knyta ihop dessa två platsen så valde vi en grön dagbädd framför de stora fönstren.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 47
Försäljningsresultat: