KALLENBERGSGATAN 11B

words

I Ängelholm är denna nyrenoverade lägenhet belägen.

Snygga granitplattor i köket som ramar in lägenheten till en något modern bostad, kul när kunden arbetat med olika material och vi sedan får hämta upp dessa material genom vår styling. Som ni ser på kundens egna val så går färgerna i enkla toner, grått möter svart och väggarna är vita.

Såklart jobbade vi med dessa val och valde de produkter som fungerar bra tillsammans med helheten i lägenheten. En något mindre soffa för att inte stänga till rummet, kunden hade sedan innan en större familjesoffa i svart och det öppnade upp väldigt mycket när denna mindre modell kom på plats.

Köket matchades med allrummet då delar utav köket hade öppning mot detta rum. Det fanns ett anslutande rum ifrån köket och här valde vi att göra matplats, vilket blev perfekt. Skönt att ha matplatsen avlägsen även om man bor i lägenhet tänkte vi. På dessa ca. 70 kvm fanns det bra med plats över för två sovrum. Ett rum för de yngre där vi satt in ett skrivbord men behöll en något större säng – helt enkelt ett ungdomsrum.

Sovrummet ligger i andra delen utav lägenheten och här blev det en enklare styling i form utav en dubbelsäng och en härlig matta. Garderober var redan inbyggda så vi valde att fokusera på sovrummet i den mån som det ska vara, nämligen bara ett sovrum.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Husman Hagberg
Fotograf:
Dagar på marknaden: 20 dagar
Försäljningsresultat: + 250.000 kr