DROTTNINGGATAN 53

words

Ni som följer oss här inne kontinuerligt känner kanske igen denna halvstyling sedan tidigare. I detta projekt för 3etage fick vi i uppdrag att förnya stylingen men fortfarande arbeta med de produkter som redan fanns på plats.

Kul att se hur de saker vi satt dit kan förändra och förnya.

I köket flyttade vi mest runt på detaljerna. Helheten i detta rum var densamma och det var den tvungen att vara då matplats inte går att flytta på. Så vi arbetade runt detta och förnyade med lite produkter samt ändrade om. På vissa ställen blev det ett mer “rent” intryck samtidigt som det på andra ställen hände lite mer, bara positivt!

Den största skillnaden tycker jag blev i vardagsrummet, här hade vi sedan tidigare arbetat med en tavelvägg. Den valde vi att behålla, men samtidigt ville vi jobba in tv och tv-bänk i detta. Så vi flyttade runt på tavlorna för att skapa plats för tv’n och det hela sammanstrålade väldigt bra. Soffan vändes eftersom att tv’n flyttades, vi fyllde upp hörn med både en stor lanterna samt en stol. Matplatsen som nästan går ihop med vardagsrummet blev lite uppiffat genom att vi adderade nya produkter till bordet, samt att vi fick inte lite mer grönska.

En enklare förändring gjordes också i sovrummet, där plockade vi bort lite mörkare textilier och lät rummet bli något luftigare.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Fotograf: Derek Harris
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: