HELSINGÖRSGATAN 1

words

En halvstyling gjort för Valvet och faktiskt årets första styling! Kändes skönt att börja med denna trevliga lägenhet som ligger Helsingborg med perfekt avstånd till sundet.

Säljaren hade redan en del produkter så vi gjorde endast en halvstyling här. Grunden var i enkla färger och så ville vi hålla det i samma stil. Många nya produkter ifrån Soluppgången fick bli pricken över i:et här, tex vasen på vardagsrums bordet. Samt lampfötter i nya modeller, så kul att jobba in dessa produkter i denna styling!

Sovrummet gick i gråa men varma toner, vi jobbade in detaljer i svart och det knöts ihop väldigt bra. Vitt, grått och svart skapar oftast en ren och öppen känsla, och det tycker jag att vi lyckades få fram väldigt bra i detta rum.

Köket fick verkligen en härlig känsla, det runda bordet samt de olika och unika stolarna som står på komattan gjorde sig helt rätt här. En yvig växt tittar fram på några utav bilderna och den gav grönska till hela rummet kändes det som. Kul blandning när det är mycket svart och vitt som sedan möts med grönska.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik
Dagar på marknaden: 7 dagar
Försäljningsresultat:

före bilder: