SERGELS VÄG 12

Vår första styling i Malmö. Det är så himla roligt att vi når ut och kan visa att det är lika enkelt att styla i närområdet som det är utanför Nordvästra Skåne. Så det glädjes oss extra mycket att kunna visa upp detta projekt för er.

Här har tidigare en annan stylist stylat, men denna gång föll turen på oss. Vi har inte sett den tidigare stylingen och utgick helt ifrån vår egna kunskap och uppfattning. 

Kunden hade sedan tidigare en säng på plats, samt 4 fåtöljer i rött/brunt skinn. Dessa fick sätta prägeln för stylingen och vi arbetade in färgerna till en snygg kombination. Vardagsrummet som var det primära rummet, fick en stor soffdel med hela tre fåtöljer samt en matplats med plats för 6-8 personer.

Stora ytor fylldes på bästa sätt upp. Det gamla sovrummet blev till ett kontor / creative room, medan det andra rummet blev ett stort master bedroom. Vi valde färger i svart, vitt beiget och med rödbruna inslag.

Köket fick ett runt bord och detaljerna gick i jute och trä, såklart knöt vi samman rummen med den ”svarta tråden”. Lampa och bord i detta fall, även i sovrummet fick vi upp en svart lampa som gav oss en sammankoppling.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne / Malmö
Dagar på marknaden: 10 dagar
Försäljningsresultat: + 430 000kr