HANTVERKARGATAN 35

Ett projekt som fick ett helt annat slutresultat.

När vi först klev in i denna lägenhet, var vi väl inte helt förtjusta i de mörka dörrarna, men när stilen knöts ihop blev det till en riktigt fräck detalj. Det är så roligt att se hur ett projekt blir till och hur tankar ändras efter arbetets gång.

Den stil vi fick in här, knöt samman så fint med lägenhetens karaktär.

Ett lantligt kök som vi tog tillvara på genom att försöka hålla det hela i en liknande stil, inte få in något som var alldeles för modernt eller för kallt. Här gällde det att arbeta med den befintliga stilen.

Två sovrum stylades upp i de färger som sovrummen innehöll, beiget och vitt var grunden men för att bryta lite fick vi in mörkare produkter. Exempel är stolen och kudden i det mindre sovrummet, det bryter mot den ljusa bilden och ger oss en dimensions känsla.

Vardagsrummet blev även en favorit då vi använde ett nytt snyggt träbord ifrån Soluppgången. Detta bord har varit en favorit hos många kunder och det var roligt att äntligen få med det på en styling, där det dessutom vissas upp på ett väldigt rättvist sätt, tonerna och stilen kändes så rätt.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Hemverket 
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: budgivning pågår