KOPPARMÖLLEGATAN 11c

words

En stor lägenhet i ett 50+ boende uppe på Kopparmölleplatsen.

Vi tänker alltid noga igenom vad det är för potentiella köpare och spekulanter på de olika lägenheter som vi stylar, detta för att kunna matcha kundens förväntningar så bra som möjligt. Just i detta fallet var vi överens om att antingen stylade vi extrarummet som ett möjligt kontor, eller så använde vi rummet som ett extra vardagsrum/gästrum.

I och med att vardagsrummet i sig var så rymligt som det var beslöt vi oss för att ha kontorsdelen där. Vi var noga med att få det att se hemtrevligt ute, nu när det skulle knytas ihop med soffan och resterande delar.

Då blev automatiskt det sista rummet till ett “gästrum/vardagsrum”, här ville vi att man skulle få plats att sova över, men även att det skulle finnas möjlighet att ha detta som ett enklare tv-rum. Vi skapade ett bra och användbart rum som jag tror många 50+ kan ha användning för.

Sovrummet samt vardagsrummet gick i grått, men knöts ihop med fina textilier i ljusare toner, och som alltid arbetade vi in mycket växtlighet för att göra det mer hemtrevligt. Köket fick ett häftigt runt bord som gjorde sig riktigt bra i detta annars fyrkantiga kök.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 64 dagar
Försäljningsresultat: