HÄLSOVÄGEN 5

words

Ett roligt projekt med många nya produkter som kommit till användning. Både ifrån Soluppgången men även lite nyinköpta möbler.

En magisk lägenhet om ni frågar oss, säljaren har lagt ner tid på materialval samt färger och det stärker verkligen lägenhetens identitet. Härliga färger på väggarna som fick oss att vilja arbeta in desamma toner.

I sovrummet fick vi in mörka kuddar i harmoniska nyanser som knöt sig så fint med färgen på väggarna. Man kan säga att vi jobbade oss utifrån väggens färg i alla rum. Barnrummet blev i rosa/lila nyanser samt en del ljusa ting som gjorde rummet lite extra kul.

Ett enklare kontor som också går att använda som sovrum, i ljusa nyanser och med ett svart kontorsbord blev det är fin blandning utav lite enklare färger. Det behövs att något rum är i ljusare färgerna när man väljer de lite mörkare kulörerna i vissa rum. I kontor samt kök/vardagsrum var det genomgående vitt, och det utnyttjade vi på sitt sätt. Öppna ytor och inte för mycket färg, utan vi lät det vara stilrent men en ny fin ullmatta.  

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svensk Fast 
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden: 21 dagar
Försäljningsresultat: