DÖSHULTSVÄGEN 38

När jag först besökte detta huset kände jag bara wow. Att köra upp för en mysig alé med stora gröna träd, höra hästarna gnägga några meter bort och bara känna lugn, det var en härlig känsla jag gärna ville följa även inne i huset.

Det solgula huset följer den lantliga & gammaldags känslan med stora fönster och en mysig entré. Innanför väggarna behövdes dock en hjälpande hand. Varje rum hade stor potential, men det behövde röjas och städas innan jag kunde sätta igång. Familjens möbler användes, men fick flytta runder i huset och förnyas på så sätt. Sådana vackra fönster förtjänade ordentliga gardiner som gick hela vägen ner till golvet, så tillsammans med min kompanjon – mamma sydde vi egna gardiner, hängde upp nya stänger och levererade en snygg finish i rummen.

Nya textilier, mindre möbler och detaljer fick flytta in i det stora huset och göra sig vackra tillsammans. Inrednings skulle följa husets stil, och ge en känsla av lugn & ro, men även en känsla av vardagslyx och gemenskap. Ett stort hus till många människor och mycket kärlek.

Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlbäck