If You Snooze, You Lose.

bydenice2You can like BYDENICE on Facebook HERE

Just nu håller jag på med mitt första riktiga och viktiga jobb, känns så himla kul att detta verkligen händer!! 
Så länge som jag har drömt om detta och nu fått denna chansen, imorgon kommer ni få veta vad jag pratar om + se bilder!! Hoppas ni är lika exalterade som jag! Tänkte mest bara berätta att jag lever trots min frånvaro i bloggen, mycket på gång denna veckan. Somnar klockan 8 på kvällarna, så inte mycket av ett blogg-liv dessa dagar. Men snart lägger sig pressen och då blir det mer tid här. Be patient with me ♡

Right now I am working on my first and real and super important job, feels amazing that this is actually happening!! I’ve dreamed about this for so long and now I am finally living the dream, tomorrow you’ll find out what I’m talking about + see pictures of it!! I hope you are as excited as I am!
I just wanted to let you know that I am alive, I’ve been so stressed out this week with all these things going on that the blog has been suffering a little, but please be patient with me ♡

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.