Det Stora Måstet.

gardiner1
Om jag ber er titta på denna bilden ovan, vad ser ni då? Är det något ni “stör” er på? 
Jag ser detta väldigt ofta och det var senast idag jag och min familj kom in på detta.
Det jag tänker på i detta fallet är : G a r d i n e r n a …

Nu tänker ni kanske, vadå – det är väl inget fel på gardinerna? Och nej just tyget i sig är det inget fel på. Jag talar om hur ofta vi hänger gardinerna direkt ovanför fönstret. Det gjordes så förr och eftersom de flesta gör det, fortsätter folk göra det. Men jag är bokstavligen talat allergisk mot detta. Det är det enda jag tjatat om i vår lägenhet – att vi inte ska ha …

Jag kommer nu visa 4 inspirations bilder på hur jag tycker man borde gör mer av, och ni kommer nog förstå varför ..

Fotor01001214928

P
lötsligt skapar vi en helt annan rymd i rummet.
Rummet blev nu några decimeter högre i takhöjd, och det vill väl vi alla ha?

Det blir ett helt annat uttryck i rummet helt enkelt.
Och detta stora kan en enkel liten sak som “vart ska vi hänga gardinerna” göra …
Håller ni med mig? ♥

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.