Christmas Inspo from my home ♥

bild 1-3
bild 2-3
bild 3-1
bild 3-2
bild 4-1
bild 4-2

bild 5-1

Goddag mina fina läsare!  ♥
Hoppas allt är bra med er, jag är ledig idag och det är underbart! Började dagen med stor frukost och 2 x Glee avsnitt i sängen. Nu har jag städat och gjort i ordning hemma.
Idag ska jag slå in mina sista paket (känns helt underbart att vara färdig, brukar annars vara en av de som springer runder i sista minuten.) och sen ska jag och mammi hinna baka lite julgodis också.

Ovan bjuder jag på lite bilder från vårt hem. Juligt utan att vara för juligt. Ingen av oss är väl särskilt röda av oss, så vår jul är grön, mycket natur och i granen hänger vackra kulor i koppar & mässing som alla kommer från Soluppgången.

Igår, var inte en vanlig måndag. Igår firade vi mini-julafton med mina föräldrar, vi hade fixat det mesta av maten som behövs för en riktig jul och sen hade vi julklappsöppning. Vad tycker ni om min enkla, men juliga och “naturkänsla” dukning?

Kram på er! ♥

4 Kommentarer

Kommentering är stängd.