Dear December 8.

bild 1
bild 2

Kära läsare och kära måndag. ♥
Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen, livet har varit rätt så stressigt på senaste tiden. Jag har under en veckas tid jobbat dubbelt, på både Zara och Ikea. Har i princip jobbat 8-20 i flera dagar i rad. I fredags var min sista dag på Zara som “25a” alltså kontrakterad 25 timmar i veckan. Nu är mitt fokus IKEA och en dag i veckan jobbar jag på Zara.

Helgen blev en underbar överraskning då min fina sambo hade bokat en weekend i Köpenhamn. Det var helt underbart, bokstavligen talat. Vi bara tog det lugnt, hade mobilerna avstängde och strosade runder i Köpenhamn, det blev lite shopping, mycket mys, god mat & mysig vistelse i nyhavn och på Tivoli.

Ovan bjuder jag på två bilder från vårt hem.
Stegen från Butik Linnéa har äntligen kommit på plats och lite jul är på plats. Älskar dessa julgranar!! Denna köpte min underbara mamma till mig.
… Och sist men inte minst har ni min one-of-a-kind adventljusstake, vad tycker ni? 
Jag hittade den i skogen och tänkte, ja varför inte göra 4 hål och dekorera lite fint?

Trevlig kväll på er. ♥

 

6 Kommentarer
    • bydenice
      bydenice says:

      Hej! Hmm.. skulle säga skogen, dock är det ju förbjudet att plocka ifall man inte fått ok för den som äger marken, så jag skulle nog säga att det är värt att köpa en bunts i trädgårds/blomster affär, det kostar inte så mycket och håller sig länge om det står i vatten 🙂

Kommentering är stängd.