brunch a la hotel denice.

bild 5Så här såg min och älsklings morgon/förmiddag ut. Istället för att bege oss ut i höstrusket bestämde vi oss för att laga en riktig dunder brunch hemma framför ljus & film. Vi invigde älsklings mixer som han fick i födelsedagspresent och gjorde världens godaste smoothie. En perfekt söndag enligt mig. Delicious!

This was my morning together with my love. Instead of going out for brunch we stayed inside while the autumn rain was pouring outside. Why not spoil each other with delicious food at home? Infront of candles and a cozy movie. Thats a perfect sunday in my opinion. Delicious!

4 Kommentarer
  • denice
   denice says:

   Jag har inte fått några frågor, så avvaktar lite … har du någon fråga, får du jättegärna ställa den 🙂

 1. stina
  stina says:

  ja, du som är så bra med stil och kläder kan kanske ge mig ett tips.
  jag har många navy blue toppar och brukar matcha det med vita byxer till sommaren, men vill matcha det med något annat nu till hösten/vinter. hur kan jag göra detta snyggt?

Kommentering är stängd.