SÖDRA BRUNNSVÄGEN 62A

words

I ett hem där det redan finns en genomgående tråd, kan det vara en bra investering att ta in oss för tips och råd inför fotografering och försäljning.

Precis vad ägarna valde att göra i detta vackra hem ute i Ramlösa. Här bor en familj som har ett stort intresse för inredning och underbara färgkombinationer, dessutom är det en återkommande kund till vår inredningsbutik Soluppgången och det var därför extra roligt att hjälpa till här.

Kunden hade som ni säkert förstår en bra genomgående stil och det var därför med enkla medel vi kunde hjälpa till, ibland är det inte bara inredningsdetaljer som krävs utan ibland är det faktiskt vår expertis som sätter prägeln.

Hur gör man för att exponera rummets möjligheter tillexempel, eller hur visar vi bäst rummet ifrån denna vinkel? Allt spelar in i vårt arbete och det kan ni här få en väldigt bra bild utav.

I matsalen valde vi att fylla upp med fler möbler som matchade bambustolarna kring bordet. Detta gjort vi för att skapa en helhet i rummet, samt fylla ut lite längs med väggarna. En spegel kom på plats, samt ett härligt stort olivträd, detta gav växtlighet till hörnen och med högt i tak krävs något liknande detta. Dukningen på detta bord, gjordes enbart med produkter ifrån Soluppgången.

Vi tillsatte höga ljus för att skapa en fin höjd på de två borden i vardagsrummet, dessa ifrån vår butik och finns i många olika färger, kul att matcha upp med i olika rum!

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden: Snart ute till försäljning.
Försäljningsresultat: