WACHMEISTERSVÄG 37

words

Här ser ni ett projekt för Bjurfors där vi fick i uppdrag att styla uteplatsen med en härlig utsikt mot sundet. Ett projekt där vi alla tre var på plats för både plantering utav nyinköpta växter samt styling i vanlig ordning.

Här ändrades det om helt och hållet på uteplatsen, matplatsen bytte plats med loungegruppen och på så sätt skapade vi en mer öppen yta än tidigare. Blommor tillsattes lite här och var samt en del lyktor och annat dekorativt. Alla sittplatser såg härligt välkomnande ut när vi hade fått in mjuka textilier i dem.

På ena kortsidan utav huset fanns det också en matplats, denna något mindre och lite mer avlägsen. Vi valde att duka bordet för att skilja detta bord ifrån det andra. Vi använde oss även utav det parasoll som fanns på plats och det formade in den mindre matplatsen riktigt bra.

Inomhus var vi endast anlitade till att göra en enklare styling i köket, dvs. vi tillsatte färska grönsaker samt enklare köksdetaljer för att binda ihop helheten, ett modens kök som fick pricken över i:et när i var klara. Badrummet på övre plan satte vi också vår prägel på, här genom att få in ett större olivträd samt dekoration, vilket även här gjorde en stor skillnad.

Utöver detta skulle vi egentligen inte göra så mycket mer, men som stylist kliade det lite i fingrarna och vi fixade med kuddar och smått i det stora vardagsrummet, en enkel touch som kan göra så mycket, vi knöt samman färgerna på ett annat sätt och detta gav oss ett fint helhets intryck inför fotograferingen.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: