LENNGRENSGATAN 7

words

Här har vi vårt hitintills största projektet, så kul att kunna dela med oss utav detta.

I ett stort hus på Tågaborg fick bostadsägaren idén om att bygga tre bostadsrätter i sitt hus. Alla med sin egen prägel och charm, något som vi uppskattat mycket. Vi fick här möjligheten att styla bostäderna med tre olika och unika stilar, en efter varje lägenhet.

För att ni ska hänga med, har vi valt att kalla dem Etagé, Sekelskifts och Modern.

Vi börjar med den Moderna, som ligger på ett plan och med två uteplatser. Med stora fönster ifrån golv till tak får man in ett mycket härligt ljus i vardagsrummet och vi valde att möta ljuset med lite mörkare färger. Kaklet i sig är mörkt och vi tyckte det skulle bli snyggt att knyta ihop möblerna med golvet. I detta rum fanns det även en stor öppenspis, och framför den placerades en dagbädd med alla möjligheter för att slappna av.

I köket, som även det gick i grått. Fick vi in ett större bord och med altandörrarna så nära inpå, gav det en luftig känsla. Tänk när solen står på och man kan öppna upp här samtidigt som man sitter inne och äter, härligt!

Anslutande till hallen har vi det stora sovrummet, här är all möjlighet att skapa de sovrum man vill ha. Rummet i sig är stort och rymligt så vi valde att placera sängen i de lilla burspråk som fanns i slutet utav rummet. Här får man en ombonad känsla och samtidigt finns det mycket plats över att nyttja. Vi använde utrymmet som ett litet eget dressingroom. Spegel, en härlig sittpuff samt öppen klädstång och detaljer så som skor och kuddar sattes dit.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: