DROTTNINGGATAN 65

words

Ett nytt projekt två våningar upp sedan sista vi besökte denna adress. Kommer ni ihåg projektet? Vi stylade med mycket inslag utav grönt och guld och det blev verkligen en härlig styling. Ni hittar den längre ner i flödet under samma namn: Drottninggatan 65.

Nu har vi återvänt, två våningar upp och med samma härliga sundsutsikt tog vi oss an denna bostad. 

Stort sovrum stylades upp med en beige mjuk matta, den skapade en varm och ombonad känsla i det annars stora rummet. En dagbädd plockade vi in, och satte framför fönstret. Perfekt med en sådan plats i detta stora rum.

Vardagsrummet fick in mörka textilier i form utav soffor, fåtöljer och fotpall. Ja, ett helt matchande set fick det faktiskt plats med här. Vi vände sofforna mot sundet för att ta vara på utsikten man får här. Den övre delen utav vardagsrummet blev då till en läshörna / avkopplingsdel med två fåtöljer.

I köket fanns det desto mer plats än sist så här placerades ett stort matbord med plats för 6 stycken stolar. Det blev en mycket tydligare matdel i samband med köket och man ser faktiskt även sundet ifrån denna plats. Trots att den ligger i bakkanten på lägenheten.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: 3 dagar