KÖPMANSGATAN 1C

words

Mitt på Köpmansgatan hittar ni denna pärla med havsutsikt.

En helstyling för Länsfast Höganäs i en så kallad “Penthouse lägenhet”. Innan påbörjad styling hade vi föreslagit för kunden att få en ljusare färg på väggarna i köket. Kunden höll med oss och vi stod för en helhetslösning där vi kontaktade Måleritema och bad dem om en ommålning.

Det gjorde så mycket att gå ifrån kraftigt röda väggar till att få en ljus lugnare nyans, helt köket upplevdes på ett annat sätt och helt plötsligt la man märke till vilken färg köksluckorna hade. Tänk så mycket det kan göra med de rätta färgval, speciellt när man ska nå en stor målgrupp. Köket blev som ni förstår något helt annat och vi låter bilderna tala för sig.

I vardagsrummet placerades soffan mitt i rummet, detta gjorde att rummet kändes mer öppet och när vi fick in fåtöljerna som har ganska öppna ryggar blev det hela komplett. Vi knöt ihop med en snygg mörkgrå matta, och placerade även en kontorsdel i början utav rummet.

Uteplatsen med olika nivåer stylades alla tre med olika möblergrupper. Ett cafeset, en solsäng och en loungegrupp, var och en dit dem passade bäst, och såklart med havsutsikt ifrån alla platser. 

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsfast Fastighetsförmedling
Dagar på marknaden: 8 veckor
Försäljningsresultat: utgångspris