PÅLSJÖGATAN 35

words

I ett utav de Engelska radhusen på Pålsjögatan hade vi möjligheten att “piff-styla” inför fotografering och försäljning via Bjurfors Helsingborg.

I denna bostad bor en konstnär samt antikhandlare som verkligen satt prägel på sitt hem. Detta tog vi till nytta och stylade hennes hem precis efter den stilen bostaden besitter. Detta gjorde att hemmet blev väldigt unikt, men samtidigt kan tillkalla en större målgrupp.

Vi arbetade in viktiga färger som öppnar upp ytor, samt fokuserade hela tiden på att knyta an till stilen som redan fanns. I matsalen dukade vi upp med ett stort bord och det fyllde även rummet på ett perfekt sätt. Nya mattor kom till och vi arbetade mer med färgen i mattorna, än de färger som fanns innan.

Sovrummen på ovanvåningen bäddades i samma nyanser som rummen, dvs. grönt. Vilket blev en härlig och färgglad mix. I ett utav rummen fanns det ett “creativ room” vilket vi föll för, så kul att få styla i en sådan miljö.

Ägaren hade lagt mycket tid även utomhus, ett lusthus hade byggts upp och olika små oaser fanns överallt i trädgården. Att få styla i ett mysigt lusthus, är hur härligt som helst – speciellt när sommaren är på väg och alla blommor börjat slå ut. 

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: