FÖRENINGSGATAN 32

words

Detta projekt har vi sedan tidigare talat mycket om i våra sociala kanaler.

Vi stylade upp tre 1:or på Tågaborg/Stattena åt Valvet Mäklarfirma. I samband med stylingen valde vi att ta en annan utväg än den vanliga och vi skapade ett helt nytt koncept där kunden kunde köpa all inredning i alla tre lägenheter. En perfekt helhetslösning om ni frågar oss. Många som söker en 1:a flyttar ut för första gången och gillar man stilen vi valt att sälja in så är det en perfekt helhetslösning.

Så roligt att få arbeta på ett nytt sätt, och vi ser absolut en framtid i detta.

Vi stylade som sagt tre olika lägenheter och här har vi nu den återstående. De andra två är sålda, samt några utav dem som vi inte stylade. Kul att det har löpt på så bra i denna fastighet.

Detta är den största utav 1:orna och i denna lägenhet är det mycket mer uppdelat och lite mer “rum” känsla. Tonerna gick i beige och brunt med snygga träslag, samt en bohemisk touch. Vi valde att styla alla tre lägenheter på helt olika sätt, vilket gjorde det lite extra kul att arbeta med.

I det mindre köket använde vi oss utav ett runt bord och olika stolar, kul mix som gick ihop med kökets helhet. I vardagsrummet placerades en större soffa samt en fåtölj i mörk bambu, verkligen perfekt i detta rum. Det fanns en enkel “sovalkov” och denna utnyttjade vi till fullo.

Prislappar sattes på alla produkter för att underlätta försäljningen utav inredningen i lägenheterna.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Fredrik Ahlström
Dagar på marknaden: