TALLVÄGEN 2

I förra veckan besökta vi Skälderviken för en piff-styling i ett trevligt nyrenoverat hus.

Stora ytor skulle få lite extra kärlek inför fotografering och försäljning. Vi anlitades i första hand då källaren inte fått den kärlek den hade behövt och ytan var i princip helt tom.

Självklart ville vi skapa den rätta känslan genom hela huset och därför beslutade vi tillsammans med kunderna att styla alla ytor i huset. Kunderna hade en väldigt bra grund, men när man väl går igång så märks det ändå hur mycket man faktiskt förändrar och förbättrar.

Mattor och toner bytte plats och förnyade hela huset. Kuddar mjukade upp tillsammans med kundernas alla höga växter. Det är så trevligt att arbeta med träd likt dessa och dem gjorde sig riktigt bra i kundernas uterum.

Njut utav bilderna på de vi skapat,
nu önskar vi kunderna och mäklaren lycka till med försäljningen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Husman Hagberg Ängelholm 
Dagar på marknaden:

BRUKSGATAN 5A

Mitt i stan på Bruksgatan 5a ligger denna charmiga lägenhet,
i två etage och med pampig takhöjd.

Här hjälpte vi dem redan utflyttade ägarna med en halvstyling, kunderna hade en hel del bra möbler som skapade den röda tråden. Kundernas trämöbler mötte deras mörkblå väggar och detta fick helt enkelt sätta stilen. Vi ändrade om och tillsatte ljusare textilier så som tex. mattor och kuddar.

En del textilier krävdes för att få till den riktigt ombonade känslan. Båda sovrummen bäddades upp och fick nya nattduksbord och piff därtill. Gardiner kom upp och även detta hjälpte oss att skapa en ombonad känsla.

Nu önskar vi mäklaren all lycka till med försäljningen utav denna pärla mitt i city.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Fastighetsbyrån Helsingborg
Dagar på marknaden: 12 dagar

ALNARPSGATAN 59

Vilket roligt projekt vi fått chansen att arbeta med,
en halv/piff-styling i ett hus med 3 olika etage och 10 rum, mäktigt måste vi säga. 

Det var med glädje vi tog oss an detta stora projekt, kunden hade inte möbler för att fylla alla rum och för att få en fin genomgående känsla krävdes möbler, detaljer, textilier och växter.

Självklart var det där vi kom in i bilden.
Kunden hade en hel del att stå i då det fanns mycket som skulle tömmas för att vi skulle kunna sätta igång och skapa den riktiga genomgående känslan. Och vilken skillnad det blev! Kunden var mer än nöjd och varje gång hon klev innanför dörren fick hon en positiv chock: ”kunde man göra så?” – var en vanlig fras. 

Det kan bara glädja oss att man kan överraska så med det som vi kallar ”enkla medel”, kunden bodde ju i huset så de allra största möblerna fanns helt enkelt redan på plats.

Kolla in projektet och lämna gärna en kommentar på vad ni tyckte! 

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden: budgivning pågår
Försäljningsresultat:

SMUGGLARGRÄND 1

Vårt fjärde projekt i Oceanhamnen.
Med samma säljare som i vårt första projekt här, dessutom med en försäljningsökning på 130.000kr!

Roligt att kunderna var så nöjda att dem valde att anlita oss åter igen inför försäljning. Vi gjorde ett upplägg där kunderna tillsatte en del utav möblerna men vi band ihop helheten och tillsatte allt ifrån textil och växtlighet till dem lite mindre detaljerna.

I och med att vi redan arbetat med samma set utav matbord och stolar, samt en färgglad fåtölj i förra projektet valde vi att framhäva dessa och objektet på ett nytt sätt. Vi tillsatte därför lite varmare toner i soffan samt sängen och bröt på så vis stilen ifrån förra lägenheten. Denna bostad fick även in tavelramar i trä och det lyfte ytterligare.

Varmare toner tycker vi är viktigt när man kommer till en nyproduktion, alla väggar är oftast vita och det är därför bra att byta med en mer ombonad ton, i detta fallet orange/rost som passade så fint till grunden som var i grön/grå ton.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Dagar på marknaden: 10 dagar
Slutpris: 130.000kr över utgångspriset

ÅDALSVÄGEN 31

Även snabb försäljning på detta trevliga hus i Ängelholm.

Här har vi hjälpt till med en ”piff-styling”, de stora möblerna tillhör kunderna och vi har tillsatt stylingprodukter för att höja alla rummen. Textil, växtlighet och en ombonad känsla var vad vi var ute efter. Kunderna i sig hade en fantastisk grund att arbeta utifrån. Många utav detaljerna kommer ifrån vår butik och vi kan bara uppskatta när dessa produkter finns till hands för oss.

Så roligt att se slutresultatet. Här nedan kan ni också njuta utav det:

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Dagar på marknaden: ca 1 månad

SMUGGLARGRÄND 3

Vårt första projekt i Oceanhamnen.

Spännande att få arbeta i dessa nybyggda kvarter. Vårt första projekt blev en 2:a där vi gjorde en halvstyling åt kunderna. Vi behöll den befintliga färgskalan som kunderna redan hade, och tillsatte samt ändrade om för att få fram lägenhetens fulla potential.

Modernt var självklart ett utav våra ledord i denna nybyggda bostad. 

Kunderna hade sedan tidigare en grön/blå ton som var behaglig i nyansen och därför höll vi kvar vi denna, vi tillsatte mörkare textilier i sovrummet. Men valde även att bryta av med vita gardiner för att skapa en balans i det hela.

Verkligen trevligt att se bilderna på detta projekt, och ska bli så roligt att få se resultatet.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: 17 dagar

GRÖNEGATAN 17

 

Här har vi hjälpt boende kunder med det sista i deras bostad inför fotografering och försäljning.

Kunderna hade en trevlig grund i bostaden vilket passade perfekt för vår kompletterande styling.
Vi hjälpte till att tillsätta det där extra medan kunderna dagarna innan hjälpte oss genom med att tömma större delar utav bostaden. Ett perfekt samarbete för att skapa det perfekta hemmet inför försäljning. Helt rätt väg att gå för att få till det sista.

Vi bäddade upp i nya toner, tillsatte växter i alla dessa former, ändrade om och förnyade för att skapa en helt ny känslan. Och visst blev det en skillnad! Vi tonade även ner färgvalen för att hålla en röd-tråd igenom hela bostaden.

 

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Dagar på marknaden:

 

JÖNKÖPINGSGATAN 29B

Trevligt projekt på Jönsköpingsgatan i Helsingborg.

Nyrenoverad lägenhet med bra ljusinsläpp och moderna färger. Bostadens ägare hade valt att sätta färg på väggarna och köket och i detta fall blev det en ljusgrå ton. Enkel att arbeta med och vi höll oss till kundens tanke hela vägen igenom. En modern lägenhet skulle förmedlas, detta gjorde vi med hjälp utav svarta kontraster samt moderna möbler. Rakare linjer och kraftfulla tavlor gjorde att lägenheten fick sin rätta känsla.

I sovrummet bäddades det upp med en dubbelsäng för att visa upp de utrymme som fanns i rummet, här blev det en härligt mjuk känsla även om färgskalan var något gråare. Men allt kan lättas upp med textil och det fick vi verkligen till, håller ni inte med?

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Dagar på marknaden: 60 dagar

PÅLSJÖGATAN 8

Halvstyling på Tågaborg slutade i succé. Snabb försäljning med ”enklare” styling. Kunden hade grunden medan vi tillsatte allt det slutgiltiga för att nå detta resultat.

Vilken skillnad det kan bli med gardiner, textiler och växter. Självklart mycket annat än bara dessa tre produkter vi tillsatte. Men för att ni ska få en känsla utav bostaden innan vi fick uppdraget.

Vi matchade in coola tavlor för att arbeta in den annars grönmålade kuben i vardagsrummet. Nu blev den inte in så ”direkt ögonfallande” och vi kunde låta bostaden synas ytterligare. Vad tycker ni om resultatet?

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Dagar på marknaden: 1 vecka

KARL X GUSTAVS GATA 24A

Känner ni igen denna? Det gör vi, i Oktober förra året stylades denna upp inför försäljning. Nu ska kunden flytta pga jobb, och vi fick därför chansen att göra en piffstyling.

Så roligt att gå in i ett objekt där man redan stylat, men med helt nya förutsättningar då det är kundens möbler vi arbetar med. Här höll vi kvar i den enkla färgskala som fanns, grått och svart mot dem vita väggarna. Men vi var noga med att få in båda växter och textilier.

Den blev en helt ny och ombonad lägenhet efter att vi flyttat runt på en hel del möbler. Kunde i sin tur var väldigt nöjd och vi önskar lycka till med försäljningen.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: 3etage
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: