What an Amazing Day.

DSC_0273DSC_0278DSC_0310DSC_0313DSC_0349DSC_0317DSC_0404DSC_0461DSC_0499DSC_0506DSC_0513DSC_0521DSC_0534DSC_0358Liten inblick på min lördag, en underbar födelsedags brunch med 8 härliga tjejer. Underbar mat, soliga timmar och perfekt sommar dag. Vi firade mig, som fyller år på måndag och idag söndag, blev jag firad av släkten. Oj vad bra man har det!
Imorgon fyller jag 21 år! Stor dag som ska firas enligt traditioner med frukost på sängen med familjen och kvällen är bestämd med pojkvännen, surprise it is…

Been busy celebration my own birthday all weekend long, saturday was this, a birthday brunch with 8 lovely girls, the perfect weather and amazing food. Perfect day! Today, sunday I celebrated with my family, wow I am lucky!
Tomorrow is my birthday, and its going to be celebrated like traditions, breakfast on bed with my parents and later I will celebrate with my boyfriend, surprise it is…

4 Kommentarer
 1. Tessi
  Tessi says:

  Hej! Jag tycker din blogg är väldigt inspirerande och jag gillar att det känns som du lägger mycket tid på den. Känns proffsigt! MEN jag tycker du borde tänka lite på hur du skriver, för du särskriver i princip i varje inlägg och det drar ner intrycket ganska mycket. 1 sak = 1 ord. Födelsedagsbrunch, sommardag.

  Men gud vad din brunch såg härlig ut och ert hus, dröm!

  Kram!

  • denice
   denice says:

   Tack så mycket! Det gör jag, dock lägger jag mer tid på själva inläggen än texten, men tack för din åsikt.
   Om det besvärar dig kan du ju alltid bara kolla på bilderna. 🙂

Kommentering är stängd.