Welcome to my new world!

Välkommen till min nya blogg!
Nytt land – ny start, därför är jag stolt över att visa upp detta nya projekt som jag tillsammans med en underbar tjej skapat. Efter mycket tänkande, skissande och utförande är vi nu i stort sett klara, och jag kunde inte vara mer nöjd. Tack till Nenette som gjorde detta till verklighet. 
Idén är att jag ska fortsätta som jag har gjort med träning, mode & inspiration. Den stora skillnaden nu är att jag nu kommer ta alla bilder själva och kommer bjuda på mer personliga inlägg och inspirerande bilder, så välkommen in i min nya resa!

Welcome to my new blog! 
New country – new start, at least when it comes to my blog. I am proud to finally show my big project I have been working on for a while together with a wonderful friend of mine. After a lot of thinking, sketching and elaboration, we have now finally reached the finish line and I couldn’t be happier. The idea is still for me to blog about exercise, fashion and interior just like I did before. But the biggest change is that from now on I will take my own pictures and the blog will become more personal with pictures from my everyday mixed with fun collages and inspiring tips. Enjoy!

4 Kommentarer
 1. Hanna
  Hanna says:

  Gud vad fin din sida har blivit! 🙂 Gillar verkligen din blogg och delar med så bra inspiration. Kanske har fel, men har för mig att du också är från helsingborg? keep up the good work!

  • denice
   denice says:

   Tack så mycket du! 🙂 Värmer ska du veta!
   Helt korrekt där, Helsingborg är det som gäller ja! 🙂 Tack du! Kram!

Kommentering är stängd.