These Dresses Gives Me Goosebumps.

maxidress CollageCollage made by me / Pictures from We heart it. 

Dagen till ära har jag på mig långklänning, för första gången på flera år. Vet inte varför jag aldrig haft det innan, trivs riktigt bra i det och måste ändå erkänna att den satt som en smäck på mig!
Förhoppningsvis hinner jag ta dagens outfit bilder idag, så får ni se outfiten jag lade upp inspiration om för någon dag sedan. 

Så länge, spana in detta läckra collaget, älskar alla klänningar & kombinationer! Älskar de första två på översta raden, älskar urringningen, eller hur den ser ut i midjan, och den andra bilden finner jag inga ord till. In love. 

Check out this lovely maxidress collage, have you fallen in love yet? I must say, I’ve never really felt comfortable or liked the idea of a long dress, except my promdress. But today, I’m actually wearing one, and I feel great & comfortable! Hopefully I will have time to take a couple pictures later and publish, meanwhile be inspired of the collage above. Spring/Summer here we come! 
My favorite two are the first two on top, love the grey one with the cool shape on your belly, and the second one – I can’t even find words for, in Love!

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.