Then vs. Now

Skärmavbild 2014-10-21 kl. 17.32.57Före ↑

Efter ↓

bild 1-1 copy

Fick en härlig kommentar av en följare på instagram, om vårt badrum.
Tack för de fina orden. ♡

Ett rum som från början inte var meningen att det skulle renoveras, men nu när jag ser bilder på hur det såg ut – undrar jag: hur tänkte vi där?
Jag tror det var för att badrummet jämfört med resten av lägenheten var faktiskt fint, men nu i efterhand är jag glad för att min bror tyckte till och vi ändrade oss. Något av det bästa vi gjort. Vår lilla oas där inne.

Vi behöll golvet som det var och klädde väggarna med läckra “betong liknande kakel” 60x40cm, vi hittade världens finaste duschkabin, wow – precis som på hotell, om inte bättre!
Vi ville nischa oss, och göra något annorlunda. Vi köpte vaskskåpet på ikea, det var de enda som hade vårt mått till rimligt pris. Sen gjorde min svärfar en supersnygg skiva i betong. Så snyggt!
Vasken valde vi en annorlunda variant, tillsammans med en kökskran, som många tyckte var märkligt – men en sådan vask kräver en ordentlig kran!

Sen beställde vi denna “wow” spegeln från mammas butik, Soluppgången. Pricken över i:et!

Sist men inte minst satte min hantverkare till pappa igång, han får alltid så klockrena idéer, och han är rent ut sagt – skitduktig! Anlita honom vid renovering/poolbygge -> bygganders.com

Vi hade hittat en snygg bild på ett platsbyggt skåp till handdukar osv, som jag ville att vi skulle ha i det “lilla hålet” till vänster om duschkabinen. Det blev så bra! …

Så här ser BADRUMMET ut idag ..

IMG_2780 copy

IMG_2779 copy