The Simple White Shirt.

Zoomin Collage
WSCWShirt CollageGod kväll!
Här kommer inlägget jag pratade om – lite inspirerande outfits med en enkel vit skjorta som utgångspunkt. 
Jag tycker själv alla tjejer (& killar) måste äga en vit skjorta, sedan modell finns det ju hundra tals att välja mellan. Perfekt för en dag på jobbet, skjorta är en klassiker men hetta till den lite med en fräck scarf i halsen och ett par snygga boots till. Den 2a är min favorit, en  fräck vår outfit, lite gullig “skoluniform” tjej blandat med en tuff NitBH och fräcka heels till.  Sist men inte minst en avslappnad vår look, håliga jeans, converse + cool t-shirt med print och ett par ray-ban’s. LIKE IT?

Good Evening!
Here’s the post I was talking about earlier today – some inspiring outfits with a simple white shirt. 
I think that all girls (& boys) should owe a white shirt, there is tons of different models on white shirts out there, so pick on you feel comfortable in and like! I like that you can make it more professional by matching it with something simple and classic. 2nd outfit is my favorite, a little touch of Manhattan School Girl, but a little cooler with the spike bra looking out. Last but not least, a cool summer night – converse, outworn jeans and a cool printed t-shirt. LIKE IT?

2 Kommentarer
 1. hanna
  hanna says:

  Hej, jag har en fråga jag skulle vilja ställe, men vill först tacka dig för en inspirerande blogg! Jag undrar om man kan unna sig med så kallade nyttiga bakelser varje dag? Om bakelserna endast innehåller kokosolja, havregryn, kakao, mandelmjöl, stevia osv, eller blir det för mycket? Tacksam för svar!

  • denice
   denice says:

   Tack så mycket! 🙂 Vilken annorlunda och intressant fråga, tyvärr har jag inget bra svar på din fråga här och nu, jag har svårt att tro att man kan unna sig någon slags bakelse varje dag, jag tvivlar på det! Men jag googlar gärna något nyttigt recept och lägger ut så du kan få tips & inspiration 🙂 Kram!

Kommentering är stängd.