Sunday Night Inspiration.

LOVE
G
od kväll! 
Har haft ledig helg och pysslat en massa, därför jag inte hunnit blogga … Jag, pojkvännen och mina föräldrar har målat om i deras “gäst hus” där vi ska flytta in medan vi kommer renovera nya lägenheten. Sen idag åkte jag och pappa till Colorama och köpte en massa olika saker, bland annat färg och pensel till min skänk (den som jag köpte på loppis för några veckor sedan)
Äntligen fick den lite färg! Slipningen var gjord sedan innan, så idag hann jag måla hela skänken 2 gånger och det ser riktigt riktigt bra ut! Slutresultatet kommer påminna om bilden ovan. In love!!

PS. Ni som älskar inredning & inspiration – Följ “Vittochlitetill” på instagram, där ni kommer hitta suuuper många fina bilder. Bland annat denna ovan.

. . . . . 

Sunday night inspiration … 
I’ve been off the entire weekend, and have had a lot of things to do. One of the things are painting my buffet (the one I bought on flea market a couple of weeks ago) Anyway, it look sooo great! Can’t wait until its done, probably the end of this upcoming week. 
The picture above is from this girl on instagram, HERE – and its a great pic of what my buffet kind of will look like when its done! 

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.