Same Same, But Different.

Bed1 CollageStyle 1. Bed2 CollageStyle 2. Bed3 CollageStyle 3. Bed4 CollageStyle 4. 

Collage and Pictures Photographed and edited by me. 

Tänkte inspirera med ett roligt inrednings inlägg. 
Det var min mamma som tipsade om att visa olika bäddningar, för ibland behöver vi alla tips då vardagen känns enformig och tråkigt. Här har jag alltså samma kuddar, plädar och samma säng i alla olika collage. Gjorde 4 olika bäddningar. Hur enkelt som helst, egentligen. Nu hoppas jag att jag har  inspirerat lite och kanske redan i morgon testar du en ny bäddning hemma i sovrummet? Lycka till!

Here’s a inspiring interior post about different ways to make your bed. 
It was my mom who came up with the idea, because not all people knows how or what to do, and if they do – they still need some inspiration some times. So I did 4 different versions, I used the same pillows and blanket and of course the same bed in all collages. I hope I inspired you to try a new bed-making version tomorrow, maybe? Good Luck!

3 Kommentarer
  1. Johanna
    Johanna says:

    Hejsan, jag ska konfirmera mig i sommar och jag har ingen aning vad jag ska ha för klänning. Skulle du kunna ge lite tips på klänningar? ( den måste ju vara vit )

Kommentering är stängd.