RINGSTORPSVÄGEN 49B

words

Ett radhus som byggts upp ifrån ingenstans, helt plötsligt stod det bara där på Ringstorp och vi blev tillfrågade om vi ville styla detta hus ifrån grunden. Såklart ville vi det! Ett roligt projekt när allt är helt nytt.

Nedervåningen innefattar “umgängesrum” som vi väljer att kalla det. Ett stort vardagsrum med stora glaspartier mot uteplatsen och ett rymligt kök i andra delen utav huset. Här ville vi skapa plats för att umgås, i köket placerade vi ett runt bord där man kan få plats med upp till 6 stolar. Vardagsrummet fick en häftig fåtölj samt en grå soffa och fortfarande fanns det plats till mycket mer.

Ovanvåningen innehöll 3 möjligheter till sovrum, ett utav dessa gjorde vi om till kontor och de andra två fick bli sovrum, ett större “masterbedroom” och ett lite mindre barnrum. Stora sovrummet hade mycket bra garderobsmöjlighet och vi valde att placera sängen mot fönstret för att få in det härliga ljuset. En stor poster placerades sedan på den ena väggen och motsatt vägg hade garderober. Ett sovrum ska kännas lätt och behagligt och det la vi mycket vikt i. Det lilla allrummet som delar vuxendel från barndel fick en trevlig soffa där man bara kan slappna av.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Valvet
Fotograf: Joakim Bjelm
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: