KUNGSGATAN 10

words

Härlig helstyling där vi erbjudit kunden hela paketet.

Vi arbetar med ett brett kontaktnät och det är alltid viktigt för oss att kunna erbjuda kunden delar utanför stylingen för att uppnå bästa resultat. Precis så var det i detta fall, kunden äger sedan tidigare två lägenheter och denna stod tom vid vårt första möte, och det hade även tiden gjort.. Svart och vita tapeter i ett för oss och även kunden rörigt mönster som inte talade för lägenhetens bästa.

Om denna lägenhet skulle komma till sitt rätta jag, fick det bli en ommålning. Vi erbjöd ett paket där vi stod för alla både inför och efter målning. Som alltid blev resultatet en ljusare och fräschare lägenhet.. Precis vad som behövdes!

Efter målning var det vår tur att gå igång med den lite mer kreativa sidan. I och med att lägenheten nu fått ett nytt utseende ville vi gå mot det lite mer moderna hållet, enkla gråa toner samt en del silver för att få in en fräsch känsla i alla rum.

Sovrummen bäddades i vita textilier och gardiner sattes upp, matplatsen placerades avlångt i köket för att skapa mer yta. Samt vardagsrummet fick två delar, en läshörna och en soffhörna. Vid sofforna arbetade vi med stora tavlor för att hålla det stilrent.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.
Målning utfört av: Måleritema i Skåne

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Magnussons 
Fotograf: Therese Romell
Dagar på marknaden: 1h (ja du läste rätt, en timme!)
Försäljningsresultat: 3,6 m