KARL X GUSTAVS GATA 66

Så har vi förra veckans projekt ute på Hemnet.

Denna gången stylade vi åt en kund som inte bodde i lägenheten, alltså en helstyling ifrån vår sida. Projektet säljs genom Länsfast Helsingborg.

En härlig sekelskifts bostad med bra ytor, här ville vi få in ljuset ifrån de vackra stor fönstren som genomsyrar lägenheten, något vi verkligen fick till bra i slutskedet. Stilen vi valde för denna lägenhet var helt i stil med bostadens grund, stuckatur och höjd gjorde att vi höll oss till en mer klassisk känsla.

Färgerna valde vi att hålla till de beigea, då vi tyckte det kompletterade allt ljusinsläpp i lägenheten. Sofforna valde vi dock att sätta lite färg på och denna ton blev så snygg i lägenheten. En mörkare grå med en dov ton utav grönt gjorde sig riktigt bra till de andra beigea detaljer vi tog in.

De två sovrum som fanns bäddades upp med mycket textil för att ge en mjuk och ombonad känsla, men tonerna höll fortfarande i sig, beiget med inslag utav grått och vitt. Förutom sovrummen fanns det otroligt med bra förvaring, dessa små förråd och ytor stylades såklart också upp, det är väldigt viktigt för oss att få med hela känslan i alla rum.

På diagonalen låg vardagsrum, matsal och bibliotek som vi valt att kalla det, dessa tre rum har verkligen en röd tråd och det talar bilderna här nedanför om:

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: