HEMMANSVÄGEN 35

Ett hus ute i Lerberget där vi stylat upp bottenplan, en stor skillnad från tidigare då kunden endast hade en säng samt soffa där. Det blev något helt annat när vi varit på plats, här fick vi upp coola lampor, färgkombinationer i stil med huset samt några trevligt och annorlunda färgval i vissa utav rummen.

Låt oss börja med det stora vardagsrummet som knyter an med köket, här valde vi att plocka in ett vitt runt bord med fyra stolar i samma stil, men med en mörkare klädsel. Detta gjorde vi för att bryta och dämpa de vita, vi placerade en mörkare grå matta under sofforna och denna nyans hjälpte oss också att binda samman färgerna i rummet.

Vid köksön satte vi två barstolar i svart, den mörka färgen blev bra även i detta rum. 

Barnrummet gick i en mörkare grå ton och vi kunde inte komma på någon bättre färg än höstens dova mossgröna, kolla på bilderna vilken fin kombination det blev. Vi valde därför att få in snäppet ljusare möbler och det hela blev till ett riktigt pojkrum.

Slutligen har vi sovrummet på nedre plan, i och med att detta verkligen är ett familjehus så ville vi få in känslan utav barn även i detta rum, vi passade därför på att sätta in en söt liten vagga. Det fanns gott om plats och färgerna i vaggan blev perfekta mot de grå kuddarna i sängen. För att knyta samman ytterligare la vi en gul/brun pläd på sängen, denna gick fint mot trädetaljerna i vaggan.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Dagar på marknaden: 14 dagar
Försäljningsresultat: utgångspris