DROTTNINGGATAN 71

words

En bostad i de helt nybyggda lägenheterna på Drottninggatan har vi gjort vår första styling.

Drottninggatan i sig är en adress vi ofta återkommer till, denna vecka avslutade vi faktiskt två projekt nästan dörr i dörr. Perfekt när man kan springa mellan stylingar och samtidigt arbeta med två helt olika stilar, det kallar vi lyx.

I detta projekt arbetade vi mycket med Globen Lightnings produkter, vi klickade hem hela 5 lampor för att sätta stilen i denna 2:a. Det blev en väldigt modern styling, med all rätt, bostaden är som sagt helt nybyggd och krävde något fräscht och nytt!

Sovrummet blev riktigt mysigt när vi bäddade upp med serien ifrån DAY HOME, det blev ett överkast i grått som satte stilen samt kuddar i vitt som knöt samman med det silvriga mönstret i dessa. Vi arbetade med tavlor högt på väggarna och detta gav en öppen känsla i ett annars mindre sovrum.

I köket dukade vi upp med snyggt porslin ifrån Soluppgången, en bra men enkel dukning kan lyfta ett helt kök om ni frågar oss. Vardagsrummet med svarta möbler bröt snyggt mot det vita köksbordet. Allt knöts samman genom de färgval vi gjorde, svart och vitt gav den moderna känslan samt stora tavlor och växtlighet satte den slutgiltiga finishen.

Alla stylingprodukter i samarbete med Soluppgången.

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Fotograf: Peter Koppe
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: