DROTTNINGGATAN 51

words

I denna lägenhet gjorde vi ett stylingjobb för Bjurfors Helsingborg. Det är en helt fantastisk lägenhet, med bra ljusinsläpp och öppna ytor samt många rum. Vi gjorde stor skillnad genom att placera om möblerna, få in ljusare textilier och se lägenheten med nya ögon, det har ni bevis på här.

Vi fick har chansen att göra en halvstyling åt ägaren, vi arbetade mycket med kundens egna produkter men tillsatte det lilla extra för att få ett lyckat resultat. Det är alltid viktigt för oss att jobba med den befintliga stilen i lägenheten, det krockar oftast om man försöker ändra stilen för mycket, så vi gick i de toner som kunden hade och slutresultatet blev en härlig ljus och öppen lägenhet.

Matsalen fick en duk samt en stor bukett med liljor, vi tillsatte även en ljusare matta och växtlighet och plötsligt blev det en perfekt matsal. Vardagsrummet ändrades om en hel del och när vi var klara kändes rummet lyxigt och öppet. Sovrummen gick i ljusa nyanser och vi bäddade upp snyggt men knöt ihop det med kundens tavlor.

Förresten, kolla in den magiska öppna spisen i marmor, den hade vi inte tackat nej till. 

Styling: Styling By D.E.Y
Mäklare: Bjurfors Skåne
Fotograf:
Dagar på marknaden:
Försäljningsresultat: